Minhauzena nolikums parādījies, tomēr, kā vienmēr, LaTMA sola visu ko tikai ne sūda nedara! Solīts līdz 20.junijam visus nolikumus un disciplīnas. Laikam doma kā nozagt nav laika domat par nolikumiem
Disciplīnu nolikumi vēl nav, bet tēma gan! http://www.draugiem.lv/ev/1839... Padomju laiki man ne ar ko labu neasocējās.. Izskatās, ka būs pirmais gads, kad šo pasākumu neapmeklēšu.
Ņemot vērā, ka iepriekšējais festivāls, kas notika Burtniekos, manuprāt, bija visvājākais Minhauzena vēsturē, tad , iespējams, ka arī šogad nekas labs nav gaidāms. Par to liecina kaut vai tas, ka līdz sākumam ir palicis mēnesis un pāris dienas, bet no organizatoru puses klusums.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
27.06.2012. 19:31
Ņemot vērā, ka iepriekšējais festivāls, kas notika Burtniekos, manuprāt, bija visvājākais Minhauzena vēsturē, tad , iespējams, ka arī šogad nekas labs nav gaidāms. Par to liecina kaut vai tas, ka līdz sākumam ir palicis mēnesis un pāris dienas, bet no organizatoru puses klusums.
Cik runāju ar organizātoriem, man šķiet ka ir tieši pretēji, jo puiši pieiet ar izdomu un tiek plānotas tiešām interesantas disciplīnas! Nu informāciju protams vajadzēja savlaicīgāk.... Bet solīja rīt atsūtīt!!! :D :D
Festivāls noorganizēts bija ļoti labi,man patika.Vienīgi patīkamo noskaņu man pabojāja manas laikas pazušana,bet Rencēnu mednieki apsolīja palīdzēt,jo vēl šorīt suns esot redzēts Rencēnu centrā.Ja kādam ir informācija par manu Beksi,tad dodiet ziņu pa tel.29193662.Paldies Rencēnu ļaudīm,kuri man palīdzēja Beksi meklēt!
Man pa lielam likās ļoti labi! Man patika! Dušas bija izcilas, tualetes - pietiekami un diezgan tīras, laikam tādos pasākumos labāk nevar!! Viss likās ok! Nepatika tikai viena lieta, tas, ka Rafalsons noslēguma ceremonijā runāja krieviski! Tas nu gan bija neforši! P.S. Policijai par aizliegto simboliku lietošanu tur būtu darba.... Visu festivālu protokolus varētu rakstīt! :)
Padomju laiki man ne ar ko labu neasocējās.. Izskatās, ka būs pirmais gads, kad šo pasākumu neapmeklēšu.
Nu informāciju protams vajadzēja savlaicīgāk....
Bet solīja rīt atsūtīt!!! :D :D
No Tavas mutes, Dieva ausī! ;)))) Tad jau redzēsim.
Viss likās ok!
Nepatika tikai viena lieta, tas, ka Rafalsons noslēguma ceremonijā runāja krieviski! Tas nu gan bija neforši!
P.S. Policijai par aizliegto simboliku lietošanu tur būtu darba.... Visu festivālu protokolus varētu rakstīt! :)