laikam ne pārāk pārvaldu šīs lappuses tehnoloģiju , tā kā atvainojiet par tehniskām kļūmēm. Bet prieks ir par to , ka vakar kopā ar Dienestu beidzot ( pēc gadu gara darba)noķērām maliķi - frici!!!Uzvilku mastā Latvijas karogu. Darīšu visu , lai vācieši vismaz savus šaujamoos atpakaļ tik aši nedabūtu . Rīt , ja kādam interesēs , pārtsūtīšu deta las par notikumu
Apsveicu! Tikai ja te aktīvi neiesaistīsies kāda mednieku organizācija, tad ticiet man - vācietis samaksās sodu un ar visiem stroķiem apmierināts aizbrauks uz fāterlandi! Pirmkārt jebkurš ārvalstnieks (Likumu un ES direktīvu izpratnē jebkura persona, kas nav LV pilsonis ir ārvalstnieks) LV drīkst medīt tikai, ja viņu iruzaicinājis konkrēts medību klubs! Tā kā lietas lielākai skaidrībai derētu zināt kurš med'bu klubs ir uzaicinājis pie sevis un ļāvis šeit brakaņierēt vācijas pabirai! Ja iespējams, tad lūdzu visas detaļas publicē šeit - tautai ir jāzina, kas notiek apkārt!
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
23.09.2012. 12:51
Ja būtu zināms kas vairāk, tad mēs varētu aizrakstīt Vācijas kompetentajām organizācijām par viņu biedra uzvedību un darbībām. ticiet man neviens labāk neizdrāzīs vācieti kā cits vācietis! :D :D :D
las par notikumu
Ja iespējams, tad lūdzu visas detaļas publicē šeit - tautai ir jāzina, kas notiek apkārt!
Es domāju, ka tā tikai latvieši dara!
Mēs taču vēsturiski to no kāda arī iemācījamies...:D :D :D