Galerija draugiem.lv Egīls Kurpnieks "šausmene,epizode nr1" .Fanatastiska galerija izvietota publiskai apskatei.Vēl varēja nosūtīt pa taisno zaļajiem.Pie saspringtās situācijas starp medniekiem un sabiedrību,tas var būt kādam žurnālistam ne tikai kā medus pods kārtējam ķengu rakstam bet vesels medus strops.
vakar uzjautāju vai tiem klauniem par to cirku samaksāja vai arī vienk smadzenes nav .. :D nu vismaz labums ka izņēma , bet man tak žēl ka šitādi atrodās :S tā jau mednieka tēls šobrīd tautas acīs ir tāds trausls bet šitā nevajaga izdarīties :S
Arvīd, katrā reģionā ir savi tikumi un paražas, ja tur rakstīt ka kolimators tad tas ir kolimators :) 'Tuvāk paskatoties to pat par lēto ķīnieša optiku nevar nosaukt, riktīgais kolimators :) Tikai no dārgā gala un super puper usfīčots :)
Mednieku organizācija: uz 8 nevar salasīties nekad
Atrašanās vieta: dīvāns, dators
Medību stāžs: arvien lielāks
Aprīkojums: ir
Suņi: vakcinēti
25.10.2012. 23:31
Darījuma veids: Pērk. Cena: EUR -50. Pievienoja Janis Reblis, 2012-10-24 18:04. Sludinājums apskatīts 89 reizes pērku rietumsibīrijas laikas kucēnu ar dokumentiem par saprātīgu cenu. Nodrošināšu kucēnu ar labām mājām un medībām 4 reizes nedēļā :) 26230087
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
26.10.2012. 07:55
Es jau par to arī pasmējos vakar ;D Un vēl par to, ka puika, kurš visu laiku ir ap**irsis suņus ar papīriem, tagad meklē suni ar papīriem :D Tiesa, par nieka 50 eiriķiem, kas , viņaprāt, ir saprātīga cena :))))
nu vismaz labums ka izņēma , bet man tak žēl ka šitādi atrodās :S
tā jau mednieka tēls šobrīd tautas acīs ir tāds trausls bet šitā nevajaga izdarīties :S
http://www.ss.lv/msg/lv/entert...
Tas ir jānosauc par kalimatoru nevis nakts tēmekli un medī bez bēdas :D :D :D
pērku rietumsibīrijas laikas kucēnu ar dokumentiem par saprātīgu cenu. Nodrošināšu kucēnu ar labām mājām un medībām 4 reizes nedēļā :) 26230087
Ta jau sunim nebūs kad atpūsties!
Un vēl par to, ka puika, kurš visu laiku ir ap**irsis suņus ar papīriem, tagad meklē suni ar papīriem :D Tiesa, par nieka 50 eiriķiem, kas , viņaprāt, ir saprātīga cena :))))