Laiks bij pavisam traks, bet neskatoties dazi kolektivi medija. Gribetos zinat atklašanas rezultatus... Mes medijam Kastulinas pagasta (Latgale) nomedijam lielo alni un teli, ka gaja citiem?
Jānim Eniņam - paskaties pats "Dzinēlmedību sākums 2012" tur ir cits jautajums - Gribeju uzzinat,kad sogad bus dzinejmedibu aklasana? Jo 1.oktobris iekrit tiesi pirmdien Mani neinterese kad atklašana un es nelasu to kas mani neinterese... nu skaidrs ka mes ka parasti sakam runat par vienu un beidzam ka parasti par otru... :) Un prasas jautajums kurš te ir āksts... un vel moš vienreiz beigsim dir..ties ja nepatik nekomente, vai mes nevaram normali dzivot nenodir..t citu?
Viktor D.- Vismaz bildi ielikāt. Tagad var redzēt ar ko tiek runāts. Ja Jums pietiktu laika paskatīt, kas ir tālāk par pirmo rindiņu, tad saprastu, ka tur dalās ar emocijām par pirmajām dzinējmedībām. Tas ir tieši tas ko Jūs vēlējāties. Vienkārši ir ļautiņi, kas nelasa foruma tēmas, kuru nosaukums burts burtā nesakrīt ar viņu iedomāto vārdu salikumu, bet uzreiz cep jaunu tēmu un vēlas apspriest to pašu lietu. Līdz ar to temati tiek sadrumstaloti un nav vairs tik labi pārskatāmi un forums kļūst neinteresants, jo ir grūti lietojams. Paskaties cik vienādu tematu ir sacepts par IŽ27 salīdzinājumu, vai bebriem(cikos nāk). Bet lasot šīs tēmas, ja kādreiz laimējas izlasīt kādu vērtīgu domu, tad otreiz to atrast ir grūti, jo ir scepts bezgalīgi daudz līdzīgu nosaukumu tēmas. Ceru, ka saprati un turpmāk labosies. Ja nesaprati tad vārds vietā. Katram gadījumam, piedod!
Cik noprotu Viktors bildi neielika, lai Jānī Eniņā radītu simpātijas. :)) Viktoram taisnība - pieminētās tēmas autors interesējās par dzinējmedību sākumu. Ja foruma dalībnieki tur ir sākuši spamot par citu tēmu, tad tā jau ir cita problēma. Varu iedomāties par ko pārvērstos forums, kur tiktu izveidotas 3-5 tēmas, kurās maltu vienu un to pašu simtiem reižu.
Mārim Medniekam. Es arī tāpat ceru. Bet patiešām biju patīkami pārsteigts. Jo ir patīkami redzēt cilvēku ar ko tiek diskutēts. Smuka bilde(Viktoram), redzu, ka esam apmēram vienaudži (bij man reiz klasesbiedrs ar tādu pašu uzvārdu, tāpēc pievērsu uzmanību). Iesaku Māri M. arī Jums saņemt drosmi. Tas forumu padara tikai skaistāku, jo disciplinē tā lietotājus.
cik aptaujāju paziņas no dažādiem kolektīviem. Tad secinājums viens, kur ir labi suņi tur bija rezultāti, bet kur suņi par maz vai slikti rezultāti nav. Vēl ir lapas un dzīvnieki labi saprot, kas notiek.
Slēpts
11.10.2012. 14:43
Jānim Eniņam - pirmaja lapa runa iet tikai par sezonas atklašanu, mani tas neintereseja un priekš kam lasit talak to kas mani neiterese??? Pilnigi piekritu tam ka ja ir sakta tema tad jaraksta un jadiskute pa temu nevis ko citu, ka parasti medz but (musu foruma) diemzel... Par foto - vienkarš nebija normalas fočenes un pec dzimenes sanaca bildes nu i ieliku. Ja kas tad paskatoties onlaina lietotajus - nu daudz ir bez bildes...
Pirmajā dienā tika redzēts daudz bet šaut gan nevarēja jo nebija licenžu piemāram uz staltajiem.Bet otrā diena bija ideāla gan laika ziņā gan arī aļņu ziņā tika nomedīti divi skaisti buļļi.
Slēpts
12.10.2012. 07:40
Nu manejiem kaiminiem gan atklašana bija pa pirmo, sestdien nošava lielo 5 uz 6 un teļu, un svetdien lielo 3 uz 3 un govi un teļu, plus vel lielo kuili !!! Super... malači... Musejie sestdien negaja un es biju ar kaiminiem un man tika ta laime nošaut 5 uz 6 svetdien nesanaca aiziet medibas nu laikam tapec rodas ta interese uzzinat ka gaja citiem kolektiviem...
Āksti!
Jo 1.oktobris iekrit tiesi pirmdien
Mani neinterese kad atklašana un es nelasu to kas mani neinterese... nu skaidrs ka mes ka parasti sakam runat par vienu un beidzam ka parasti par otru... :)
Un prasas jautajums kurš te ir āksts... un vel moš vienreiz beigsim dir..ties ja nepatik nekomente, vai mes nevaram normali dzivot nenodir..t citu?
Ja Jums pietiktu laika paskatīt, kas ir tālāk par pirmo rindiņu, tad saprastu, ka tur dalās ar emocijām par pirmajām dzinējmedībām. Tas ir tieši tas ko Jūs vēlējāties. Vienkārši ir ļautiņi, kas nelasa foruma tēmas, kuru nosaukums burts burtā nesakrīt ar viņu iedomāto vārdu salikumu, bet uzreiz cep jaunu tēmu un vēlas apspriest to pašu lietu. Līdz ar to temati tiek sadrumstaloti un nav vairs tik labi pārskatāmi un forums kļūst neinteresants, jo ir grūti lietojams. Paskaties cik vienādu tematu ir sacepts par IŽ27 salīdzinājumu, vai bebriem(cikos nāk). Bet lasot šīs tēmas, ja kādreiz laimējas izlasīt kādu vērtīgu domu, tad otreiz to atrast ir grūti, jo ir scepts bezgalīgi daudz līdzīgu nosaukumu tēmas.
Ceru, ka saprati un turpmāk labosies. Ja nesaprati tad vārds vietā. Katram gadījumam, piedod!
Viktoram taisnība - pieminētās tēmas autors interesējās par dzinējmedību sākumu. Ja foruma dalībnieki tur ir sākuši spamot par citu tēmu, tad tā jau ir cita problēma.
Varu iedomāties par ko pārvērstos forums, kur tiktu izveidotas 3-5 tēmas, kurās maltu vienu un to pašu simtiem reižu.
Es arī tāpat ceru. Bet patiešām biju patīkami pārsteigts. Jo ir patīkami redzēt cilvēku ar ko tiek diskutēts. Smuka bilde(Viktoram), redzu, ka esam apmēram vienaudži (bij man reiz klasesbiedrs ar tādu pašu uzvārdu, tāpēc pievērsu uzmanību). Iesaku Māri M. arī Jums saņemt drosmi. Tas forumu padara tikai skaistāku, jo disciplinē tā lietotājus.
Pilnigi piekritu tam ka ja ir sakta tema tad jaraksta un jadiskute pa temu nevis ko citu, ka parasti medz but (musu foruma) diemzel...
Par foto - vienkarš nebija normalas fočenes un pec dzimenes sanaca bildes nu i ieliku. Ja kas tad paskatoties onlaina lietotajus - nu daudz ir bez bildes...
Musejie sestdien negaja un es biju ar kaiminiem un man tika ta laime nošaut 5 uz 6 svetdien nesanaca aiziet medibas nu laikam tapec rodas ta interese uzzinat ka gaja citiem kolektiviem...