Filip, vai šādas tēmas raidījumam ir tik brīva iespēja izvēlēties raidlaiku? Kāda ir Oltes auditorija - skolnieki, makšķernieki un vnk dabas mīļi? Forši, ka šādas tēmas raidījums parādīsies tik populārā radiostacijā, bet runājot par raidlaiku, jāsaprot, kura no auditorijas daļām ir jāsasniedz :) Zelta vidusceļš laikam būtu darba dienas 15:00 ar atkārtojumu brīvdienu rītos.
Slēpts
24.10.2012. 09:24
Medniekiem sestdiena rīts ir ļoti aktuāls- it sviški dzinējmedību laikā- visi stājoties ierindā vai uz masta varētu dzirdēt jaunākās ziņas:) Arī piektdienas vakar man nešķiet piemērots- parasti jau tiek krāmēta mašina , vai jau esmu mežā:) Bet cik cilvēku- tik viedokļu...
Nu ja būs atkārojums darba dienas rītos, kā tas ir ar raidījumu " Ar dziesmu pa dzīvi" tad gandŗiz vienalga cikos vakrā! Man jau labāk no rīta 6.00 kad braucu uz darbu ko labu paklausīties! :)
Aprīkojums: Benelli M2 (12x76 plus paradokss), IŽ-54 (12x70), MC 20-01 (20x70)
Suņi: Taksis Tedis
24.10.2012. 09:26
Šis raidījums varētu būt lielisks instruments sabiedrības(!) (nevis tikai pašu mednieku) izglītošanā par medību jēgu un būtību; par norisēm dabā; par problēmām; par interešu grupu viedokļiem un savstarpējām attiecībām, par postījumo novēršanas metodēm, utt.! Tieši tāpēc tam jāiet ēterā tai laikā, kad tas ir pieejams visplašākajām sabiedrības masām.
Arī piektdienas vakar man nešķiet piemērots- parasti jau tiek krāmēta mašina , vai jau esmu mežā:)
Bet cik cilvēku- tik viedokļu...
Man šķiet ka darba dienas laikā,vakarā citi darbi un nedarbi,kā arī TV. :)