Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
31.10.2012. 09:33
Kas Latvijā zina kko par zviedru aļņu suni? vai ir kādi audzētāji?
Slēpts
31.10.2012. 10:17
http://www.uniteddogs.com/lv/s... te pārīts ir- varēji jau nu pats pameklēt googles tante daudz zin. Bet ko tad tu ar viņu darīsi - atkal krustosi ar kaimiņa reksi? :)
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
31.10.2012. 10:42
atkal krustosi ar kaimiņa reksi? :)
kā saka latgalē - glups tu kai teļa pups. vēlos iegādāties šādas šķirnes sunu vai rietumsibīrijas laiku. ja kāds var piedāvāt būšu ļoti priecīgs :D
Slēpts
31.10.2012. 11:07
Saprotu , ka pirmo šķirnes suni gribi ekselentu- droši vien pa latiem 30 un tad jau atpelnīsi:
man nevienam sunim nav papīru un man pilnīgi pie dir.as ko saka kinologi jo lielākā to daļa nekā reāli no medībām nejēdz. suņus krustoju pats. ar tiem kas strādā, un kas vispār izdomāja tādu debīlu likumu kas aizliedz medībās izmantot bezšķirnes suņus????? es priekš sevis krustoju latvijas dzinējus ar krievu dzinējiem, jo tad iznāk vislabākie darba suņi, abi medību šķirnes suņi un kāpēc lai es tādus nevarētu izmantot medībās? kāpēc nav izdomāts ka tādiem suņiem nevarētu izsniegt papirus kas atļautu medīt? tajos varētu būt punktas: ciltsdarbam nederīgs! Birokrātija, vajag kara, vai kādu pārs nošautu ierēdņu lai sāktu domāt par tautu, a ne saviem mankiem, pārāk izlaisti viņi mums, vajadzētu piegriezt skrūves!
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
31.10.2012. 14:54
Juri-tādi tie alņu suņi ir, tikai topošajam, šāda suņa saimniekam, jārēķinās, ka tas sunītis tā var strādāt 24h no vietas...tieši pie uzcītības un izturības skandināvu kinologi ilgtermiņā ir pastrādājuši(un arī strādā)gods,godam....interesanti, LV tieši Jāņi, ir krituši uz šo medību suņu šķirni.
te pārīts ir- varēji jau nu pats pameklēt googles tante daudz zin.
Bet ko tad tu ar viņu darīsi - atkal krustosi ar kaimiņa reksi? :)
vēlos iegādāties šādas šķirnes sunu vai rietumsibīrijas laiku. ja kāds var piedāvāt būšu ļoti priecīgs :D
[youtube::V84z4HPnsq0&feature=plcp]