Bija divi gadi atpakaļ mums te viens trakulis pie meža iesējis ~6ha pupas,gan nezinu ar kādu domu,pat neatceros, to lauku nokūla vai zvēri nobradāja,šad tad laukam sanāca iet garām,bet īpašu atšķirību,kad tur šogad bija kvieši,nemanīju. Doma tāda,ja zvēri mežā ir ,tad ies kaut uz rapsi kaut kukurūzu,tikai atšķirība lauka pārredzamībā,un tās pupas nemaz tik zemas nebija. Ja tikai zvēriem,tad uz Jāņiem iesēj visu kopā(zirņus,auzas miežus,kādu kviesi) un vēl decembrī tas lauks radīs interesi.
Labi, ka es nevaru izveidot tēmu (nav man tik lielas pieredzes), jo nevaru pat iedomāties, kā es spētu tos nedaudzos vārdus tēmas izveidošanai daudz maz sakarīgi uzrakstīt, ja jau pieredzējušajiem tik smagi iet.
Slēpts
28.01.2013. 21:37
Rolands trāpija 10-niekā. Citam neļauj norm tēmu uztaisīt a te atļauj kautkādu burtu virknējumu uzcept.Varbūt pirms tēmas palaišanas "ēterā" var drusku paskatīties pareizrakstību?Savādāk sāk šķist ka te ar stobriem parādās analfabēti kas nemāk pat sakarīgi vārdus uzrakstīt. Rodas jautājums:kā tāds var iziet medicīnisko pārbaudi?
Slēpts
28.01.2013. 21:53
Aleksandrs malacis - raksta latviski kā nu prot, bet tomēr raksta LATVISKI.
Mums viens zemnieks katru gadu sēj pupas un musu cūkām viņas neiet pie sirds,to var droši teikt.Šat tad kāda ielien bet tā ka būtu labāk par blakus augošu kviešu vai auzu lauku toč nau. Šovasar staigājot pa lauku pupas bij līdz pupiem:)) un tādās tik alnim ausis spīd ārā.
Zini,Mari,nezinu,kapec,bet mums ir pavisam citadak-mezacukas redzet negribas ne kviesi ne auzi ne kau ko citu pec taja momenta,ka viens zemnieks sogad eksperimentali uzsej pupas ap 6 ha.Uz ilgu laiku sabojas visam medibu,kamer mes pa pedam uzzinajam,kur vini tiesi gaja vakarinos.Zemnieks ari mak pacelt(mezacukas staigasanas del) tikai lidz 2 tonnas no 6 ha un nakamgadu,domaju ,vins negrib saistities ar tiem pupam,bet mes uzmanigi domajam.......
Rodas jautājums:kā tāds var iziet medicīnisko pārbaudi?