Biedrības "Medniekiem.lv" valde iestājās par "demokrātiju, tiesiskā nihilisma izskaušanu un cenzūras aizliegšanu". Tas viss bija rakstīts viņu pieteikumā tiesai un foruma tekstos! Šobrīd, viņiem nelabvēlīgā tēma par to, kā viņi cīnās par naudas atņemšanu Jauno mednieku nometnei "Vanagacs", ir dzēsta! Un kā tad ar apgalvojumu tiesai, ka šajā forumā nekas netiek cenzēts un, pamatojoties uz Satversmi, cenzūra ir aizliegta?
Es nekādīgi nevarēju izveidot diskusiju, kādēļ es nevēlos būt medniekiem.lv biedrs? Droši vien supertehniskas problēmas tieši ar šo manu diskusiju? Neparādījās viņa forumā. Bet ja es pareizi saprotu pēc pieejas slēgšanas biedru sadaļai esmu laikam izslēgts no biedrības vai kā? Ko nekādu ziņu neesmu par to saņēmis. Medniekiem.lv vajadzētu pārdomāt vai dažu personu pašapliecināšanās un ambīcijas nesabojā visas biedrības ideju. Un kamēr medniekiem.lv nemainīs savu komunikācijas un darbības veidu es nevēlos būt šīs biedrības sastāvā.
Andi! ja TEV ši vietne nepatīk- nu ko Tu te dari??? Iemet googlē vārdu forum- ir tik daudz adrešu kur var rakstīt , rakstīt. Un vispār- lai nu kurš būtu sūdzējies- Tavu jokaino tekstu te ir tik daudz:))), būtu es cenzors noteikti krietni vien viarāk izdzēstu:) p..s Labāk sekojam medību likuma izmaiņām, cik saprotu otrjā lasījumā Loku medniekiem ir nepaveicies :)
Aprīkojums: bise 16. kal. bise 12. kal. karabine 30-06 kal.
Suņi: Krievu eiropas laikas nu jau divi pus invalīdī.
Medību trofejas: 1
11.04.2013. 11:36
Nu slikti ka medīs.
Slēpts
11.04.2013. 11:54
Jāni - pie jums jau laikam kolektīvā kāds ducis lokmednieku novācies???? Nesaprotu šito raudāšanu !!! Mans viedoklis - tas ir veids kā veikaliem nopelnīt uz ''biezo'' rēķina! ''Plānajiem'' bišķu jāpagaida, kamēr ''biezie'' sapratīs, ka loku medības viņiem ir par grūtu, un tad pa lēto sāks iztirgot lokus un aprīkojumu! Rezultātā,nedomāju, ka loka mednieku skaits pārsniegs 1% no Latvijas mednieku skaita! P.S. Pats nekādi neesmu saistīts ar loka medībām (tikai tik cik bērnībā RobinHudu spēlējām :) ) un netaisos tām pievērsties!
Šobrīd, viņiem nelabvēlīgā tēma par to, kā viņi cīnās par naudas atņemšanu Jauno mednieku nometnei "Vanagacs", ir dzēsta!
Un kā tad ar apgalvojumu tiesai, ka šajā forumā nekas netiek cenzēts un, pamatojoties uz Satversmi, cenzūra ir aizliegta?
Bet ja es pareizi saprotu pēc pieejas slēgšanas biedru sadaļai esmu laikam izslēgts no biedrības vai kā? Ko nekādu ziņu neesmu par to saņēmis.
Medniekiem.lv vajadzētu pārdomāt vai dažu personu pašapliecināšanās un ambīcijas nesabojā visas biedrības ideju.
Un kamēr medniekiem.lv nemainīs savu komunikācijas un darbības veidu es nevēlos būt šīs biedrības sastāvā.
Biedra naudu samaksāji - nu i staigā! :))
ja TEV ši vietne nepatīk- nu ko Tu te dari???
Iemet googlē vārdu forum- ir tik daudz adrešu kur var rakstīt , rakstīt.
Un vispār- lai nu kurš būtu sūdzējies- Tavu jokaino tekstu te ir tik daudz:))), būtu es cenzors noteikti krietni vien viarāk izdzēstu:)
p..s Labāk sekojam medību likuma izmaiņām, cik saprotu otrjā lasījumā Loku medniekiem ir nepaveicies :)
Es saprotu, Tev kā biedrības biedram kremd, ka Tava biedrība nodarbojās ar lietām, kas nodara postu medniekiem un nu visādi jāaizstāvās!
Nesaprotu, par ko Tu runā! Otrajā lasījumā atbalstīja grozījumus - ar lokiem, izskatās, ka medīs!
Nesaprotu šito raudāšanu !!! Mans viedoklis - tas ir veids kā veikaliem nopelnīt uz ''biezo'' rēķina! ''Plānajiem'' bišķu jāpagaida, kamēr ''biezie'' sapratīs, ka loku medības viņiem ir par grūtu, un tad pa lēto sāks iztirgot lokus un aprīkojumu! Rezultātā,nedomāju, ka loka mednieku skaits pārsniegs 1% no Latvijas mednieku skaita!
P.S. Pats nekādi neesmu saistīts ar loka medībām (tikai tik cik bērnībā RobinHudu spēlējām :) ) un netaisos tām pievērsties!