Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
23.05.2013. 18:42
leišiem vispār munīcija ir KKAS tiešām kautkas, nevar saprast vai labāk sviest vai izšaut. gadus 4 jau nelietoju, ja stāvošam bukam ar 9mm renkuļiem uz 25 metri iešaj, buks nopurinās un aiziet bez nevienas piles, a šāviens tik stiprs ka 3 klases puika nejutīs atsitienu izjaucu patronu 1,3 grami pulvera, labi ka pa stobru izbira :D Nu varbūt par šiem gadiem ir uzlabojusies, bet es stipri šaubos kolektīvā pārs čaļi šauj arleišu lodēm jo tās lētākas, bet neko vēl nav nošāvuši.pēc manas informācijas leišu zavods atrodas parastā garāžā, 25kv/m :D Ja tu par šīm lodēm https://encrypted-tbn2.gstatic... tad uz lauka labas bet mazi krūmiņi nepatīk labi maina trajektoriju. bet vecais breniks kā saka ja ar vienu aci caur krūmiem redzi tad ar breniks ies cauri :D
Jā, nekas labs par Leišu munīciju nav dzirdēts, renkuļus izmantoju tikai bebru medībām un tieši Leišu 12/76 6,2 mm - sitiens zvērīgs :D, tālāk par 15 m nešauju, tad garantija to bebru vai nu palaist veselu vai arī garantēti nomedīt! 12/70 renkuļu patronas laiku atpakaļ nopirku patestēšanai - tiešām švaks šāviens. Var būt tagad kkas ir mainījies, neesu tagad mēģinājis. Toties Leišu sporta lodes pa pirmo - lielākā daļa Latvijas šāvēji šauj ar tām. Exact lodēm ir laba precizitāte, bet tā arī ir, ka viņas ne visai pārvar šķēršļus! Brenneki manai plintei ne visai iet, labāk ir ar Fostera tipa lodēm - Winchester super X 28 gr. un Federal power-shok.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
23.05.2013. 19:06
var nevar uz alni un staltbriedi! brenneke rottweil man liekas vienas no labākajām un ja vēl 76mm magnum :D krūmus par nejūt, lietoju tikai rottweil un Monolit
Paldies, atradu - Med.not. 50.punkts. Jāsāk atsvaidzināt, aunot kājas uz māju pusi :)Pats ar renkām tikai 2 eiz esmu šavis - uz jenotsuņiem. Toreiz, laikam Remingtons bija - dārgs, bet precīzs. Veikalā (Talsos) teica: "Gribi trāpīt, ņem Remingtonu, gribi ākstīties - ņem leišu".
Ja tu par šīm lodēm https://encrypted-tbn2.gstatic... tad uz lauka labas bet mazi krūmiņi nepatīk labi maina trajektoriju. bet vecais breniks kā saka ja ar vienu aci caur krūmiem redzi tad ar breniks ies cauri :D
Exact lodēm ir laba precizitāte, bet tā arī ir, ka viņas ne visai pārvar šķēršļus! Brenneki manai plintei ne visai iet, labāk ir ar Fostera tipa lodēm - Winchester super X 28 gr. un Federal power-shok.
brenneke rottweil man liekas vienas no labākajām un ja vēl 76mm magnum :D krūmus par nejūt, lietoju tikai rottweil un Monolit