Oij, kaut kas nojuka... Un tātad, vēlos uzzināt vai Latvijā kāds ir sācis nodarboties ar šīs sugas izplatīšanu, ja jā, tad gribētu palūgt koordinātes, jo ir vēlme iegādāties tieši šo konkrēto sugu, un protams, ja kādam ir kādi ieteikumu, ar pateicību uzklausīšu.
Ir tāds Jānis Kļaviņš. Kurš ieveda suni LV . Es ieteiktu Rietumsibirijas laiku tas pats gandrīz jau ir, mans alņa govi ar teļu turēja uz vietas 5st, ja neuznāktu tumsa tad nezin cik ilgi tas vilktos. Pats stāveju pa 30 m un vēroju žēl ka nebija ar ko filmēt.
Man draugs ir viens no vadošajiem Zviedrijas medību suņu ekspertiem un caur viņu var sarunāt jebkuras šķirnes medību suni no turienes, bet tās ir Zviedrijas cenas, toties no labiem vecākiem. Pašam doma ņemt no turienes taksi, kad mans pensionārs aizies medīt citos laukos. Ja ir interese varu padalīties ar koordinātēm, viņi ir visai ieiteresēti lai viņu suņi izplatās, jo vis kas ir pie viņiem ir vis labākais:D Viņam pašam ir Zviedrijas čempioni Hamiltoni.
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
06.06.2013. 10:58
..../ viņi ir visai ieiteresēti lai viņu suņi izplatās, jo vis kas ir pie viņiem ir vis labākais:/ - nu LŪK...cik tālu esam nonākuši. Baltkrievijas "it kā Laiku" audzētavu pārstāvji Latvijā veiksmīgi darbojas... Tagad arī zviedru...
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
06.06.2013. 17:06
Līga...šodien 06.jūnijs,ir takš, jau vasara....bet ja nopietni, gribētos redzēt, šīs medību šķirnes suņu, Latvijā veidota metiena kucēnus. Īpaši gribētos redzēt, izcelsmes valsts, ekspertu vērtējumus.
Un tātad, vēlos uzzināt vai Latvijā kāds ir sācis nodarboties ar šīs sugas izplatīšanu, ja jā, tad gribētu palūgt koordinātes, jo ir vēlme iegādāties tieši šo konkrēto sugu, un protams, ja kādam ir kādi ieteikumu, ar pateicību uzklausīšu.
http://www.../?p=5300&cpage=1#...
Baltkrievijas "it kā Laiku" audzētavu pārstāvji Latvijā veiksmīgi darbojas...
Tagad arī zviedru...