atvainojos ne tā tēma bet man tēmās par optiku diezvai kāds atbildēs.. tātad man ir tāds jautājums nopirku tikku ar orģināliem kronšteiniem, izmēru diametru ir 3cm.. Optiku man atvedīs no ASV, skatos viņu piedāvāto izvēli visiem trubas diametri ir 1 in tas ir 2,54cm .. pa maz;/ . Varbut kāds var kaut ko ieteikt?
Noformulē savu jautājumu precīzāk, jo tagad atbildes ir daudz piem: var vārīt zupu un var arī nevārīt :)
Slēpts
18.06.2013. 21:08
Nu nosaukumu tēmai nesapratu, Tēmas nosaukums:" - iž 27 em 1c čoku lietošana "..? Bet ja tālāk lasot filtrēju tad ir jautājums ko darīt ja ir 30mm optikas rinķi, bet optika būs 2,54mm? Nu ir gadījies man tāds, nav nekā īpaša izgatavo starplikas un lieto uz nebēdu. Tās kuras es lietoju bija no diezgan cietas un termostabilas plastmasas (es lietoju ne pašgatavotas). No pieredzes vienīgi lai truba fiksētos gan uzliku gan trubu stiprinājuma vietās ar kalifoniju apstrādā tad neizslīdēs no vietas. Plus vēl trubas diametrs neietekmē optikas kvalitāti un gaišumu tas tā.... Veiksmi!
Slēpts
18.06.2013. 21:29
Vienkārši ņem tos Iz čokus,vīlē pušu un būs kā reiz pāreja uz taviem 30mm. Bet ja nopietni,kur problēma un pie tam vēl ja ir kas atgādā no turienes, nopērc tak riņķiem atbilstošu optiku ar 30 kaklu vai maini riņķus un nečakarē sev prātu ar stūlbām domām par buksēm lai sanāktu tie sapņu mm. Nu nav ASV visām optikām collu trubas ir vesels vezums ari ar 30 un un oriģinālajiem Tikkas divdaļīgajiem kronšteiniem riņķi Lijā ir nopērkami ari atsevišķi ,liekas uz latiem 60 jārēķinās.
tātad
man ir tāds jautājums nopirku tikku ar orģināliem kronšteiniem, izmēru diametru ir 3cm.. Optiku man atvedīs no ASV, skatos viņu piedāvāto izvēli visiem trubas diametri ir 1 in tas ir 2,54cm .. pa maz;/ . Varbut kāds var kaut ko ieteikt?
Bet ja tālāk lasot filtrēju tad ir jautājums ko darīt ja ir 30mm optikas rinķi, bet optika būs 2,54mm? Nu ir gadījies man tāds, nav nekā īpaša izgatavo starplikas un lieto uz nebēdu. Tās kuras es lietoju bija no diezgan cietas un termostabilas plastmasas (es lietoju ne pašgatavotas). No pieredzes vienīgi lai truba fiksētos gan uzliku gan trubu stiprinājuma vietās ar kalifoniju apstrādā tad neizslīdēs no vietas. Plus vēl trubas diametrs neietekmē optikas kvalitāti un gaišumu tas tā.... Veiksmi!
Bet ja nopietni,kur problēma un pie tam vēl ja ir kas atgādā no turienes, nopērc tak riņķiem atbilstošu optiku ar 30 kaklu vai maini riņķus un nečakarē sev prātu ar stūlbām domām par buksēm lai sanāktu tie sapņu mm. Nu nav ASV visām optikām collu trubas ir vesels vezums ari ar 30 un un oriģinālajiem Tikkas divdaļīgajiem kronšteiniem riņķi Lijā ir nopērkami ari atsevišķi ,liekas uz latiem 60 jārēķinās.