Kamdēļ un kas jāmaksā VMD? Jāmaksā ir šautuves pakalojumi- tie katrā šautuvē var būt atšķirīgi. VP būs jāmaksā par ieroča reģistrāciju, iegādes aļauju, jaunu glabāšas atļauju, utt...
...Oļeg,labāk eksāmenu nekārto un medniekos nestājies,ietaupīsi pelēkās šūnas sev un citiem. neviens ne bagāts ne nabags paliks no taviem desmit vai divdesmit latiem.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
21.07.2013. 08:47
Es tiešām nesapratu, kāpēc uzreiz tēmas virsrakstā tiek piesaukta FP? Izskatās pēc tāda kā uzbrauciena. Visas valsts nodevas ir oficiāli noteiktas un tiek pārskaitītas Valsts Kasē, nevis kādam kabatā ;) Cita lieta, kur naudiņa pēc tam pazūd no VK ;) Šautuvju pakalpojumi utt. ir pavisam cita lieta, ja liekas par dārgu var braukt kārtot kaut kur citur, neviens to neliedz. Ja liekas par dārgu- ej par dzinēju, arī interesanta nodarbošanās, man personīgi baigi patīk!
Visas valsts nodevas ir oficiāli noteiktas un tiek pārskaitītas Valsts Kasē, nevis kādam kabatā ;) Cita lieta, kur naudiņa pēc tam pazūd no VK ;) Šautuvju pakalpojumi utt. ir pavisam cita lieta, ja liekas par dārgu var braukt kārtot kaut kur citur, neviens to neliedz. Ja liekas par dārgu- ej par dzinēju, arī interesanta nodarbošanās, man personīgi baigi patīk!