Apskaties www.frankonia.de
Manu uzņēmumu pagājušajā nedēļā Frankonia apstiprināja par viņu dīleri.
Varam piegādāt mantiņas, kas atrodamas www.frankonia.de, pagaidām izņemot ieročus un munīciju.
Cenas - tādas pašas kā katalogā/mājaslapā, piem., ja cena stāv rakstīta 50,- EUR, td šo ciparu pēc kursa jāpārrēķina uz latiem un tas būs 35.14 LVL. Tāda arī cena Latvijā.
Piegāde aptuveni 2 nedēļu laikā.
Ja interesē - pasūtījumus var sūtīt uz gunars@dizmezs.lv .
No kura laika Frankonijai ir dīleri? Un pie tam kokapstrādes firma! Ha! Ha! Kas ir ko dēlīšus nepērk!
Nevajag liet ka atnāks divās nedēļās, pats esmu no viņiem sūtijis un gaidijis sešas nedēļas un kam mums vēl kāds starpnieks!
Tā nu sagadījās, ka kaut kāda interesanta iemesla dēļ vini mums to dīleru prieku piešķīra... ;)
Saņemšana Jekabpilī vai Rīgā.
Pirmais sūtījums atnāca tieši 7. dienā pēc pasūtījuma, tā kā 2 nedēļu garantija ir diezgan droša, ja mantiņas ir viņu noliktavā.
Un es nevienam negribu neko pierādīt - vienkārši ir iespēja iegādāties viņu preces par tādām pašām cenām, kā Vācijā...
Par optikām - tur ir pieejams Zeiss, Swarovskis, Kahles, Meopta, Nikons, arī Nightforce utt.
http://www.frankonia.de/shop/Z...
izvēloties opitik atveras plašāka izvēlne un apakšējais ir Zielfernrohre, atveras vaļā kā pop up, ir kompji kuriem nepieļauj šādu atvēršanos, tad ir jāatslēdz uz brīdi.
Kura no internet veikaliem ir labaak pasuutiit muniicijas laadeesanas komponetus(viitnstobram).
Man arī bija ideja tās štelles pasūtīt, bet pirms tam tomēr gribu redzēt pilnu komplektu, kas tajā ietilpst, jo tie nosaukumi angļu valodā mazliet mulsina...
Manu uzņēmumu pagājušajā nedēļā Frankonia apstiprināja par viņu dīleri.
Varam piegādāt mantiņas, kas atrodamas www.frankonia.de, pagaidām izņemot ieročus un munīciju.
Cenas - tādas pašas kā katalogā/mājaslapā, piem., ja cena stāv rakstīta 50,- EUR, td šo ciparu pēc kursa jāpārrēķina uz latiem un tas būs 35.14 LVL. Tāda arī cena Latvijā.
Piegāde aptuveni 2 nedēļu laikā.
Ja interesē - pasūtījumus var sūtīt uz gunars@dizmezs.lv .
Nevajag liet ka atnāks divās nedēļās, pats esmu no viņiem sūtijis un gaidijis sešas nedēļas un kam mums vēl kāds starpnieks!
Saņemšana Jekabpilī vai Rīgā.
Pirmais sūtījums atnāca tieši 7. dienā pēc pasūtījuma, tā kā 2 nedēļu garantija ir diezgan droša, ja mantiņas ir viņu noliktavā.
Un es nevienam negribu neko pierādīt - vienkārši ir iespēja iegādāties viņu preces par tādām pašām cenām, kā Vācijā...
Par optikām - tur ir pieejams Zeiss, Swarovskis, Kahles, Meopta, Nikons, arī Nightforce utt.
Varbūt Gunārs var norādīt kādu precīzāku linku?
izvēloties opitik atveras plašāka izvēlne un apakšējais ir Zielfernrohre, atveras vaļā kā pop up, ir kompji kuriem nepieļauj šādu atvēršanos, tad ir jāatslēdz uz brīdi.