Mož kādam noder :) Uztaisīts 2 dienās. "Pirksti" caur e-bay no Lietuvas atnāca 4 dienās. Pie "tehnikas" vēl jāpiestrādā; šī tikai otrā pīle. Neesiet pārāk piekasīgi:)
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
10.09.2013. 07:05
Nu aparātu jau esi uzražojis skaistu! Vai nedomā tā ražošanu palaist sērijā? Domāju, ka varbūt ne privātpersonas, bet laivu bāzes būtu ieinresesētas. Papildserviss kā nekā konkurences cīņā palīdz!
Aparātu vairāk uzražoja mans bračka; viņš man baigais konstruktors :) Mans nopelns - ideja, uzstājība ka vajag un materiāli. Bračka arī, starpcitu, "zajadlijs" mednieks. Ražot - nē. Ir citas lietas, kas jākonstruē un jātaisa. Un ar kurām, cerams, kaut kad varēs nopelnīt:) Pat paškonstruētie CNC darbgaldi netiek ražoti - kaut gan to pārdošanas cena varētu būt n-reizes augstāka :) Ja kādam interesē kā Latgalē (tā ir tāda vieta kur viss ir slikti:)) "mājas apstākļos" var uzražot n-tos tūkstošus vērtas iekārtas - iesitiet internetā : youtube.com un pēc tam Gatis Lucjanovs. Pašlaik strādājam projektā pie biomasas gazifikācijas iekārtas. T.i. no koka iegūst gāzi, ko var dedzināt iekšdedzes dzinējos. Tipa Latvijas nafta :)
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
10.09.2013. 08:55
Paskatījos Youtube.com... Nu viš i viens riktīgs "samoģelkins" !!! Bet kas vispatīkamākais un parāda meistara attieksmi pret darbu, ir tehnikas vizuālais skats. Arī par to ir padomāts! Cilvēks - zelta rokas!
Uztaisīts 2 dienās. "Pirksti" caur e-bay no Lietuvas atnāca 4 dienās.
Pie "tehnikas" vēl jāpiestrādā; šī tikai otrā pīle. Neesiet pārāk piekasīgi:)
p.s.
Pīlei asistēju es :)
Bračka arī, starpcitu, "zajadlijs" mednieks.
Ražot - nē. Ir citas lietas, kas jākonstruē un jātaisa. Un ar kurām, cerams, kaut kad varēs nopelnīt:)
Pat paškonstruētie CNC darbgaldi netiek ražoti - kaut gan to pārdošanas cena varētu būt n-reizes augstāka :)
Ja kādam interesē kā Latgalē (tā ir tāda vieta kur viss ir slikti:)) "mājas apstākļos" var uzražot n-tos tūkstošus vērtas iekārtas - iesitiet internetā : youtube.com un pēc tam Gatis Lucjanovs.
Pašlaik strādājam projektā pie biomasas gazifikācijas iekārtas. T.i. no koka iegūst gāzi, ko var dedzināt iekšdedzes dzinējos. Tipa Latvijas nafta :)