Aprīkojums: BROWNING BAR BOSS 30-06, IZ-58 (16k), MC 21-12, IZ-18 (32k)
Suņi: drathārs (K.)
24.09.2013. 15:58
Sveiki, kolēgas! Man, iespējams, tāda dīvaina tēma, tomēr vēlos uzklausīt arī jūsu pārdomas. Sāku meklēt kārtējo plinti un nesen apciemoju vienu zināmu veikalu. Tradicionāli - parādiet man to un šo, un tad vēl šito un.... johaidī, radās iespaids, ka mūsdienās ražo ieročus bērniem. Pa gabalu tā nekas, bet aptaustos man gandrīz visas sķiet totaļlietas. Tagad tēraudu izmanto tikai stobram? Kāpēc tā spiež uz plastmasām un vieglm. sakausējumiem? Plinte pa 1500 latiem grab tā, ka liekas ražota ķīnā, lai gan uz sāniem lepni rakstīts manlicher. Johaidī, kāds manlihers, kad pakratot grab magazīna? Tas ka visām laides domātas maziņiem īsročiem vēl nebūtu nekas, bet pārdevējs, starp citu, teica, ka arī zauers grabot. Nesaprotu. Braukšu lūkot sako un tikkas.:)
Nu vells, ja gribi Mannlicher ar metāla aptveri tad piemaksā un tādu nopērc un nekur Tev nekas negrabēs, lai gan negrab tāpat! Nez kas tad vēl Mannlicher ir no plastmasas? Itkā Tikkas aptvere ir no metāla! Skaidrs ir viens, ka priekš mums t.i.medniekiem.lv lietotājiem vēl ierocis nav izdomāts - viss kārtībā ir tikai ar Saigām un MP - ā pareizi un IZ arī :D:D:D Tātad Imant pakaļ Saigai ;)
Strasserim RS05 - toč nekas negrab:) Grabināju speciāli, jo pirms tam apskatītajam Bāram grabēja tā ka maz neliekas :) Nav jau pa 1500 Ls, bet tā pat ap 1K maksā..
Aprīkojums: Sauer 202 7 rem mag, Geco Sauer 16 kal.
Suņi: nav
24.09.2013. 16:34
pamēģini izraustīt sauer un pēc tam tiku un sako... par strasseri nezinu kad savu pirku kautkā tādam neuzskrēju virsū. kā jau Uģis teica gan manliher gan sauer ir nopērkamas metāla magazīnas.
Lai nu kam bet Strasser toč nekas nevar grabēt - tam ierocim pat gumijas amortizatori visās iespējamajās vietās ir salikti, lai pie aizslēga aiztaisīšanas nekas nekur neklabētu un neklakšķētu! Klusāka ieroča par Strasser nav ;)
Man, iespējams, tāda dīvaina tēma, tomēr vēlos uzklausīt arī jūsu pārdomas. Sāku meklēt kārtējo plinti un nesen apciemoju vienu zināmu veikalu. Tradicionāli - parādiet man to un šo, un tad vēl šito un.... johaidī, radās iespaids, ka mūsdienās ražo ieročus bērniem. Pa gabalu tā nekas, bet aptaustos man gandrīz visas sķiet totaļlietas. Tagad tēraudu izmanto tikai stobram? Kāpēc tā spiež uz plastmasām un vieglm. sakausējumiem? Plinte pa 1500 latiem grab tā, ka liekas ražota ķīnā, lai gan uz sāniem lepni rakstīts manlicher. Johaidī, kāds manlihers, kad pakratot grab magazīna? Tas ka visām laides domātas maziņiem īsročiem vēl nebūtu nekas, bet pārdevējs, starp citu, teica, ka arī zauers grabot.
Nesaprotu. Braukšu lūkot sako un tikkas.:)
Skaidrs ir viens, ka priekš mums t.i.medniekiem.lv lietotājiem vēl ierocis nav izdomāts - viss kārtībā ir tikai ar Saigām un MP - ā pareizi un IZ arī :D:D:D
Tātad Imant pakaļ Saigai ;)
kā jau Uģis teica gan manliher gan sauer ir nopērkamas metāla magazīnas.