Tieši vakar melnināju stobrus ierocim TOZ34p, visu darīju pēc instrukcijas! Paņēmu no sākuma izmazgāju ar benzīnu stobrus, protams ar otiņu, pēc tam to pašu ar vaitspirtu, un visu noslauka ar tīru lupatiņu. Tad paņemam oksidēšanas šķidrumu, un ar jaunu otiņu uzklājam šķidrumu uz stobra, es izmantoju to dzelteno KLEVER, kad uzklājam tad nogaidām 3 minūtes un tad noskalojam ar ūdeni, kā arī pēc noskalošanas visu stobru noslauka ar mīkstu drānu, un ieeļoju ar gunex 200. Lai to visu labāk paveiktu es piekāru stobru pie sijas iesitu naglu un piekāru drāti, un uz drāts uzvilku stobrus ar tēmekli uz augšu, un stobru galos iebāzu parastās deguna salvetes, lai šķidrums nejauši neietek stobram iekšā, un vēl ievēroju vienu niansi ka vajag tajās vietās kur ir spīdums ar otiņu paberzēt, lai labāk un ātrāk uzklājas melninātājs, un to visu darbību atkārtoju vel otro reizi, ar pirmo izskatījās pamaz. Vienīgais par to attaukošanu ir taisnība, ja neattauko stobru kā vajag tad stobrs paliek plankumains.
Slēpts
29.09.2013. 13:28
Tik problēma tāda ka tas oksidējums ne velna neturēsies, vismaz tas ar to dzelteno etiķeti noteikti. Pārbaudīts praksē, dilst pat rīvējot pret audumu.
Pirmais
Paņēmu no sākuma izmazgāju ar benzīnu stobrus, protams ar otiņu, pēc tam to pašu ar vaitspirtu, un visu noslauka ar tīru lupatiņu. Tad paņemam oksidēšanas šķidrumu, un ar jaunu otiņu uzklājam šķidrumu uz stobra, es izmantoju to dzelteno KLEVER, kad uzklājam tad nogaidām 3 minūtes un tad noskalojam ar ūdeni, kā arī pēc noskalošanas visu stobru noslauka ar mīkstu drānu, un ieeļoju ar gunex 200. Lai to visu labāk paveiktu es piekāru stobru pie sijas iesitu naglu un piekāru drāti, un uz drāts uzvilku stobrus ar tēmekli uz augšu, un stobru galos iebāzu parastās deguna salvetes, lai šķidrums nejauši neietek stobram iekšā, un vēl ievēroju vienu niansi ka vajag tajās vietās kur ir spīdums ar otiņu paberzēt, lai labāk un ātrāk uzklājas melninātājs, un to visu darbību atkārtoju vel otro reizi, ar pirmo izskatījās pamaz.
Vienīgais par to attaukošanu ir taisnība, ja neattauko stobru kā vajag tad stobrs paliek plankumains.