Gudrie Latvijas mednieki , netieku skaidrībā ar medībām pie mākslīgā apgaismojuma diennakts tumšajā laikā. Lai medītu meža cūku postijuma vietās vai man vajag postijuma aktu?
Ta kādu tur vēl aktu?! Notupies 2 ar pus metrus virs zemes un blietē tik vaļā. Vienīgi tagad sniedziņa nav, grūti jau tos mellos pamanīt, pirms saprast uz kurieni lukturi spiest.
Ja lai šobrīd medīt ar mākslīgo apgaismojumu ir nepieciešams sastādīt postījumu aktu.
It kā jau meža dienests tā grib, bet, kurš noteikumu punkts paredz, ka jābūt sastādītam aktam???? Agrāk postījumu aktus stādīja tikai, lai saņemtu virslimita atļaujas, vai, lai varētu medīt laikā, kad mežacūku medībām ir liegums.
Un sastādot postījumu aktus paši mednieki veido statistiku par postījumiem, jo pēc lauksaimnieku iniciatīvas šādi akti tiek sastādīti uz vienas rokas saskaitāmi gada laikā!
Slēpts
12.11.2013. 12:55
tā tad es varu uzskatīt jebkuru uzraktu pleķīti par postījuma vietu?
Slēpts
12.11.2013. 14:53
Ģirts Vārna Šodien, 12:55 tā tad es varu uzskatīt jebkuru uzraktu pleķīti par postījuma vietu?
Atkarīgs no tā kas tur bija pirms tam un kas bija uzracējs
Notupies 2 ar pus metrus virs zemes un blietē tik vaļā.
Vienīgi tagad sniedziņa nav, grūti jau tos mellos pamanīt, pirms saprast uz kurieni lukturi spiest.
It kā jau meža dienests tā grib, bet, kurš noteikumu punkts paredz, ka jābūt sastādītam aktam????
Agrāk postījumu aktus stādīja tikai, lai saņemtu virslimita atļaujas, vai, lai varētu medīt laikā, kad mežacūku medībām ir liegums.
Šodien, 12:55
tā tad es varu uzskatīt jebkuru uzraktu pleķīti par postījuma vietu?
Atkarīgs no tā kas tur bija pirms tam un kas bija uzracējs