Palīdziet pirmajā reizē! Kas jāievēro uzstādot optiku ierocim? Man jāpieliek gan Weaver sliedi, gan gredzeni. Weaver sliedi skrūvējot vajag lietot līmi, kādu?
Ja nav neviens kas var tev pašam klāt esot parādīt un pastāstīt tad labāk meklē ieroču darbnīcu vai kādu kas jēdz no ieroča remontiem ,citādi būs optika pagalam.
Ja rokas neaug no dupša, tad kronšteinu var pielikt pats. Katram daudz maz nopietnam kronšteinam līdz nāk pamācība, kā uzstādīt un kāda līme jālieto.
Slēpts
21.03.2014. 18:07
ja jau medniekos vari iepostēt, tad arī youtubē varēsi atrast klipus par optikas montēšanu man nekas nav uz līmi un turas jau dikti ilgi, lielāka problēma ir nepārvilkt skrūves ;)
Andi atvaino,neko slīpēt nedrīkst tikai attaukot!Ja izmanto epoksīdu tad tā saucamo šķidro metālu,bet daudz praktiskāk ir industriālais ciānakrils (supermoments tikai profesionālais)!Skrūvēm izmanto vītņu līmi var arī neatskrūvējamo(pasildot,kā augstāk teica nāk vaļā)!
Kā ta līme turēsies uz, piemēram, pulēta metāla? Nevis nedrīkt, bet to vajag darīt. Skrūves var vispār nelīmēt un nefiksēt. Ir dažādas līmes ar ko var līmēt, bet iesaku to, ko viegli var dabūt gandrīz jebkurā celtniecības materiālu veikalā.
Slēpts
22.03.2014. 09:31
vari pateikt kādu plusu, ko dod sliedes pielīmēšana?
man nekas nav uz līmi un turas jau dikti ilgi, lielāka problēma ir nepārvilkt skrūves ;)