Tā kā par šā gada izstādi Ķīpsalā portālā valda pilnīgs klusums, izveidoju jaunu tēmu, lai painformētu par MMD un LMS iniciētu ATKLĀTU DISKUSIJU, kas notiks izstādes pirmajā dienā – 28. martā plkst. 15.00. TĒMA - medniecības loma un vieta Latvijas sabiedrībā. Piedalās zemkopības ministrs, VMD ģenerāldirektors, Saeimas pārstāvis un citas amatpersonas. Ikviens mednieks aicināts piedalīties un uzdot savus jautājumus "pa tiešo" vai arī vēl šodien līdz vakaram iesūtīt tos MMD epastā (didzis.mmd@sauc.lv), vai izmantot MMD mājas lapas iespējas (www.zurnals-mmd.lv). Protams, visas dienas gaidīsim arī savā stendā :-)
Kāda jēga tirgotājiem piedalīties izstādē, ja tauta viņu neapmeklē? Nekāda! Tad nu lūk ir arī iznākums tam, ka neviens tirgotājs negrib piedalīties izstādē. p.s. Es iešu cerībā, ka citus gadus būs vairāk un vairāk tirgotāju tieši medību sakarā.
MMD/LMS - kaut ar rokas kameru un +/-normālu skaņas ierakstu uztaisiet diskusijas video un kaut vai youtubē ieliekat. Neko nevajag editēt. Tas būs viens ļoti liels pluss, ko varat izdarīt. Citādāk - darba dienā 15:00...bet, kas var - aizejat. Dievs dod, tur neparādīsies mainstreem ideja, ka medniecībs = hobijs. Par izstādi - ja ir iespēja, iesaku aiziet. Nekad nav bijis tā, ka "nekā nav". Parasti kaut kas ir. Un šoreiz "kaut kas" būs pietiekoši daudz. Ja kāds grib redzēt ko līdzīgu outdoram/iwai, shooting showam - nu nebūs tas te nekad. Varbūt tad, ja mednieku būtu nevis 1,1-1,3% sabiedrības (~20-30k) bet kādi 10%...[te gan uzreiz gribu teikt, ka tā diez vai būs, jo mēs, paši mednieki, diezgan bieži esam kā suņi uz siena kaudzes - pie kam vienalga, vai "biezie" vai "plānie"...izņēmumi ir, bet tie, diemžēl, ir izņēmumi] Bet, pa lielam, kaut kas līdzīgs izstādei tīri normāla sanāk arī divos mednieku iecienītos pasākumos - MMD kausos un Minhauzenā.
Slēpts
27.03.2014. 21:45
Es aizpagāšgad teicu ka nebraukšu,pagāšgad aizbraucu-pēc tam teicu,ka vairāk līdzekļus un laiku netērēšu un nebraukšu,bet šogad jau ir skaidri zināms ka atkal būšu tur vienu sestdienu.Jo nepamet cerība ka kautkas tur tomēr būs ko redzēt. Ar to -nav jau jēga- u.t.t. klaigāšanas nekas nemainīsies.Tiekamies izstādē! :)
Paldies, Arni, par labo ideju, tak paši būsim "pie virpas" ar organizēšanu un vadīšanu, un nevienas kaut cik normālas kameras pie rokas nav. Ja jums ir - nāciet tik šurp un iemūžiniet! Ceram jau arī uz citiem plašsaziņas līdzekļiem (TV), bet tur var sanākt interesantas interpretācijas. P.S. Ir dzirdētas visādas idejas un "hobijs" vēl nemaz nav sliktākais no tām...
Atsūti arī man to programmu..:)
martins.putnins@gmail.com
Atsūti man arī to programmu lūdzu!
gromskisdans@gmail.com
p.s. Es iešu cerībā, ka citus gadus būs vairāk un vairāk tirgotāju tieši medību sakarā.
Citādāk - darba dienā 15:00...bet, kas var - aizejat.
Dievs dod, tur neparādīsies mainstreem ideja, ka medniecībs = hobijs.
Par izstādi - ja ir iespēja, iesaku aiziet. Nekad nav bijis tā, ka "nekā nav". Parasti kaut kas ir. Un šoreiz "kaut kas" būs pietiekoši daudz.
Ja kāds grib redzēt ko līdzīgu outdoram/iwai, shooting showam - nu nebūs tas te nekad. Varbūt tad, ja mednieku būtu nevis 1,1-1,3% sabiedrības (~20-30k) bet kādi 10%...[te gan uzreiz gribu teikt, ka tā diez vai būs, jo mēs, paši mednieki, diezgan bieži esam kā suņi uz siena kaudzes - pie kam vienalga, vai "biezie" vai "plānie"...izņēmumi ir, bet tie, diemžēl, ir izņēmumi]
Bet, pa lielam, kaut kas līdzīgs izstādei tīri normāla sanāk arī divos mednieku iecienītos pasākumos - MMD kausos un Minhauzenā.
Ar to -nav jau jēga- u.t.t. klaigāšanas nekas nemainīsies.Tiekamies izstādē! :)