Sveiks Dmitrij! klau ar kādam lodem tu šauj ar savu weatherby? es pamēģināju S&B HPC bet man liekas ka vinjas biki mētā! pamēģināju norma pp- tās atkal traki rauj lielus caurumus! tapec gribetu zināt ar kādu municiju šauj citi!! paldies jau iepriekš!
Sveiki zinošie mednieki. Vēlos pajautāt par hologrāfiskajiem un trubas punkta tēmēkļiem. Ir Mossberg pusautomāts, nezinu kas būtu labāk. Gribu kaut ko kolektivajam medibaam un gaidei(tumšākā laikā), šaušanai līdz 100m. Ko labu un par saprātīgu cenu varat ieteikt?
Par cenām neizteikšos, neesmu īsti kursā, bet par pašiem tēmekļiem gan šo to zinu. Truba dzinējos laba diezgan, ja esi jau cik necik pieradis, kā tēmēt, skatīties ar abām acīm, utt. Personīgi man viņa traucēja pīlēs, jo paņemot apsteigumu no labās uz kreiso pusi, tas dzelzis aizsedza pīli, tagad pīļoju bez. Krēslā liec, ko gribi, bez luktura neiztikt- tas ir- jau tādā krietni patumšākā laikā, jo pat optikai punkts, lai cik švaks nebūtu, tomēr žilbina aci, optikai tā priekšrocība, ka uzliec lielāku palielinājumu, lai var saskatīt dzīvnieka ķermeni tā, ka var izdarīt precīzu šāvienu, vismaz es tā daru. Lukturi cenšos neizmantot cik ilgi vien iespējams, jo mūsu cūkām netīk tā skatuves gaisma, jo zina, ka tūlīt būs barga kritika (rībiens), redzēs, kā reaģēs uz nupat iegādāto zaļo lāzernieku ar zoom funkciju, stars pašam nu dikti patīk, varbūt cūciņām arī patiks:)
Int,ir iziets visām krāsām cauri,cūkas mācās zibenīgi,vienu nogāzīsi nakošā jau būs krūmos kad tikai padomāsi ka jāpaspīdina!Protams tūlīt būs oponenti,tikai es stāstu paša iepazīto,varbūt citur ir savādāk.
Liels,uztaisīt to sliedi kas ļauj kolimatoru nosēdināt līdz plankai nav liela problēma(tehniski),uztaisīts uz Deltas minidota bāzes nebūs sliktāks,mazāks un noteikti daudz reiz lētāks.
Slēpts
04.04.2014. 08:55
tam Redringam jau fīča baigā, bet tas cipars ir neadekvāts ;)
es pamēģināju S&B HPC bet man liekas ka vinjas biki mētā!
pamēģināju norma pp- tās atkal traki rauj lielus caurumus!
tapec gribetu zināt ar kādu municiju šauj citi!!
paldies jau iepriekš!