Ir interese par balvu pamatnēm . Doma ir par koka ( oša) šķīvjiem. Diametrs 280mm 13 gab,230mm 13 gab,180mm 13 gab. un vēl 5 gab. vēl nezin kādi, bet ne lielāki par 320 mm. Kopā 44 gab. Ja ir iespējams uztaisīt lūdzu atsūtiet cenas piedāvājumu. marcismurnieks@inbox.lv Tel. 29571124
Aprīkojums: IŽ-26e; Weatherby Vanguard 30-06; Savage Mark II .22; Yildiz Lux 12cal
Medību trofejas: 1
05.06.2014. 13:24
Koļēgam koka laide pirmajās pīlēs saplīsa, tāpēc tikai plastmasu. Līdz ~100 šāvienam pārlādēja labi, kas būs tālāk, redzēs augusta otrās sestdienas pēcpusdienā..
Slēpts
05.06.2014. 13:45
Ir man MP-155 CAMO plastmasā.... pirkts speciāli pīlēm un zaķiem! Ar lodēm šaut nav plānots, bet ir mēģināts - sportenes (lodes) standarta regulējumā nepārlādē! Sportenes-skrotis nepārlādē 50% .... tagad nedaudz ''pieregulēju'', bet neesmu testējis! Toties ar magnumiem var bliezt bez bailēm - kā jau pusautomāts - noamortizē labi! Nezinu kā tur un ko citi tīra pēc 100, 200 vai 1000 šāvieniem - es tīru pēc katrām medībām vai šautuves apmeklējuma - visu izjaucu, izslauku un nedaudz ieeļļoju! Par precizitāti nesūdzos - tā vairāk atkarīga no paša un patronām (kūļa blīvums)! Ziemā uz zaķiem pa lielajiem saliem arī nekādu problēmu nebija! Kolektīva biedram ir ar koka laidi - vēl itkā nav plīsusi! Viņš mauc arī ar lodēm... ir kritušie... :) Katrs ja uprotams savējo liela, bet nu es par savu galīgi nesūdzos! Galvenais - veikalā paņēmu rokās, aizvēru acis, ieplecoju - atveru acis - acs+sliede+muška = perfekti! Un manuprāt - tas ir galvenais!
Paldies jau iepriekš.
man otraja sezona koka laidne saplaisaja'
precizitate ir ok,un ar parladesanu ar viss kartiba
Cik bieži gāzes kameras vajag tīrīt? 100 šāvieni?
Līdz ~100 šāvienam pārlādēja labi, kas būs tālāk, redzēs augusta otrās sestdienas pēcpusdienā..
Kolektīva biedram ir ar koka laidi - vēl itkā nav plīsusi! Viņš mauc arī ar lodēm... ir kritušie... :)
Katrs ja uprotams savējo liela, bet nu es par savu galīgi nesūdzos! Galvenais - veikalā paņēmu rokās, aizvēru acis, ieplecoju - atveru acis - acs+sliede+muška = perfekti! Un manuprāt - tas ir galvenais!