Vai kāds lieto Sitka Gear apģērbu? http://www.sitkagear.com/ Kādas atsauksmes? Ja ir interese varu palīdzēt pie tāda tikt... Lētāk kā Eiropas internetbodēs. p.s. Es uz to neko nepelnu.. vienkārši - gribās, lai arī Latvijas mednieki izmēģina top apģērbu no ASV...
Man nav nekādu ciparu, jo es tās netirgoju.. Ja kādam ir interese varu palīdzēt "noformēt/noorganizēt" pasūtījumu. Cena sanāk kādus 15-20% zemāk kā tai Vācu internetbodē : www.naturwerk-shop.de Bet šis apģērbs ir dārgs.... Kā saka - tikai "pasistajiem" :))) Pa viena komplekta cenu var pus ciemu ietērp Jahti-šmahti prikidos :))))
Nav nekādas vainas,mazliet prastāks ir bet funkcijas pilda teicami,arī siltais ķīniešu Norfin"s ir labs,vienu gan esmu ievērojis,to kruto apģērbu nēsātāji parasti izvairās no iekšu izlaišanas un dīrāšanas.Jahti un Norfinu ja gadās nosmērēt turpat nomazgā ar ūdeni no šļaukas vai spaiņa un ir kārtībā.Nesaku nepērciet,ja gribas un ir nauda uz priekšu,manā izpratnē pa priekšu iet praktiskums un funkcionalitāte un ja vēl to var dabūt par nelielu naudu,ko vairāk mocīties!!
kruto apģērbu nēsātāji parasti izvairās no iekšu izlaišanas un dīrāšanas
Piedod Dzintar par rupjību, bet tā ir plika diršana. Tev slikta pieredze un liekas sūdīga kārtība kolektīvā - parasti ir tā, kas nošāva tas tad arī laiž iekšas ārā! A ja kāds man pateiktu, lai es viņa šautam lopam iekšas izlaižu tad es arī fufaikā viņu palūgtu aiziet uz sirsniņmāju!!!
Atvainojos - atkal iebraucu auzās jeb nekorekti izteicos! Nav ne vainas tiem Jahti Jakt apģērbiem.., vienkārši tirgū ir pieejami arī labāki... Un te nu sākas cik kuram tas ir svarīgi - justies ērti; kad auksts nesalt; kad silts nesvīst; nečaukstēt, neizmirkt cauri, kabatas, metinātie rāvēji, kapuce, kas pagriežot galvu neazisedz redzes lauku utt. utt.. Nemaz nerunājot, par kaut kādiem high-tech knifiem - kā speciāli iztrādātiem komuflāžas rakstiem.. kur pie izstrādes ir piesaistīta arī zinātne...ņemts vērā kā dzīvnieki (putnu 45* redzes lenķa specifika utt) redz pasauli un izstrādāti raksti, kas palīdz "piemuļķot" šīs redzes īpatnības. Plus vēl visas tās Gore-tex, Primaloft, Windstopper utt tehnoloģijas... Bez tā visa var iztikt.. var medīt arī treniņbiksēs un pufaikā - un dabūt tik pat daudz zvēru :) Man, piemēram, vecmamma uz purvu dzērvenēs devās tikai basām kājām... Bet tagad jau ir cits gadsimts :)))
http://www.sitkagear.com/
Kādas atsauksmes?
Ja ir interese varu palīdzēt pie tāda tikt... Lētāk kā Eiropas internetbodēs.
p.s.
Es uz to neko nepelnu.. vienkārši - gribās, lai arī Latvijas mednieki izmēģina top apģērbu no ASV...
Cena sanāk kādus 15-20% zemāk kā tai Vācu internetbodē : www.naturwerk-shop.de
Bet šis apģērbs ir dārgs.... Kā saka - tikai "pasistajiem" :))) Pa viena komplekta cenu var pus ciemu ietērp Jahti-šmahti prikidos :))))
Kāda vaina ir augstāk minētajam "prikidam"...?
Piedod Dzintar par rupjību, bet tā ir plika diršana. Tev slikta pieredze un liekas sūdīga kārtība kolektīvā - parasti ir tā, kas nošāva tas tad arī laiž iekšas ārā!
A ja kāds man pateiktu, lai es viņa šautam lopam iekšas izlaižu tad es arī fufaikā viņu palūgtu aiziet uz sirsniņmāju!!!
Nav ne vainas tiem Jahti Jakt apģērbiem.., vienkārši tirgū ir pieejami arī labāki...
Un te nu sākas cik kuram tas ir svarīgi - justies ērti; kad auksts nesalt; kad silts nesvīst; nečaukstēt, neizmirkt cauri, kabatas, metinātie rāvēji, kapuce, kas pagriežot galvu neazisedz redzes lauku utt. utt..
Nemaz nerunājot, par kaut kādiem high-tech knifiem - kā speciāli iztrādātiem komuflāžas rakstiem.. kur pie izstrādes ir piesaistīta arī zinātne...ņemts vērā kā dzīvnieki (putnu 45* redzes lenķa specifika utt) redz pasauli un izstrādāti raksti, kas palīdz "piemuļķot" šīs redzes īpatnības.
Plus vēl visas tās Gore-tex, Primaloft, Windstopper utt tehnoloģijas...
Bez tā visa var iztikt.. var medīt arī treniņbiksēs un pufaikā - un dabūt tik pat daudz zvēru :)
Man, piemēram, vecmamma uz purvu dzērvenēs devās tikai basām kājām... Bet tagad jau ir cits gadsimts :)))