Reāli nepieciešama konsultācija - palīdzība. Nomainīju bisei ežektoru, bet šis negrib mest laukā čaulīti. paliek tā drusku uz āru panācis un viss. Aizveru ciet un atveru otreiz, smuki paceļas līdz galam. Šoreiz tiešām speciālista padoms nepieciešams - tāpēc domāju, ka sīkāk man nevajag skaidrot. Ja vajag, tad jautājiet.
Beretta man tā bise. Ar meistariem man ir sava pieredze - bija salūzusi viena detaļa (es pat nezināju, kāda), apzvanīju meistarus. Man teica, ka detaļas ne ātrāk kā pēc 2 mēnešiem. Nu, tad arī saņēmos un jaucu pats laukā. Detaļu izgatavoju pats, bet pēc 2 nedēļām atnāca rūpnieciski izgatavotā detaļa, kuru gan neesmu vēl mainījis, jo pašgatavotā neko bīstamu pastrādāt nevar.
Ja vienkārši virina vaļā ciet, viss strādā. Bet pēc šāviena čaulīti laukā nemet.
Slēpts
20.07.2014. 10:46
Paņem abus un saliec kopā - iespējams jāpieslīpē tas līkais gals. Būtu labāk ja to darītu meistars, jo ja būs par īsu tad metīs ārā čaulu par agru - kamēr nēsi līdz galam atvēris bisi. Dabūsi atkal pirkt jaunu ežektoru.
O, tā jau man likās, bet nebiju pārliecināts, ka tas vainīgs, jo domāju, ka vecajam nodilis. Drusku paslīpēju, bet vēl laikam par maz. Nevaru izdomāt, kā šito nomērīt. Paldies! Varbū vēl kaut kas?
No šīs vietas līdzu sīkāk.