Tā kā tuvākajā laikā jāsāk domāt par optikas maiņu karabīnei vēlējos uzzināt kādu interneta adresi kur varētu iegādāties kāroto preci. Vēlams eiropas (lai nav jauztraucas par atmuitošanu) Kā arī uzticamu (pārbaudītu)- lai nav tā kad samaksā un čušš Kā arī ja iespējams var pierakstīt savu pieredzi ar konkrētajām adresēm. Jau iepriekš pateicos par adbildi.
Par muitu ne vienmēr tā ir. Optiskās ierīces muitniekiem ļoti patīk - es pat vienkāršām aizsargbriļļu lēčām esmu braucis pakaļ uz muitas noliktavu. Bet vienalga man patīk iepirkties ASV.
Alljagd-Shopping.de www.alljagd-shopping.de/ - Translate this page Alljagd Blätterkatalog. Unser Katalog online zum Blättern. Kein Katalog zur Hand ? Schauen Sie jetzt in unseren neuen Online-Blätterkatalog! Opens external ... Es gan esmu pircis te pat vāczemē tur vienkārši ar sūtīšanu un ja paseko katalogu atlaidēm var dabūt ļoti labu cenu
Kārli, Tavs stāsts ir labs un pamācošs. Tikai Tev nereāli noveicās. Vismaz 2 reizes. Gan ar Šipitu, ka neuzkāra.. Gan ar muitu... Es ar Nightforci no USA noskrējos "līks" pa iestādēm :)
Aprīkojums: TIKKA T3 308.;TOZ-16 22LR; Browning BAR Zenith 30-06.+ Zeiss Victory V8 2,8-20x56, Иж-56-3 22/28 + Burris Eliminator III 3-12x44. Mitsubishi L200
Suņi: LV dzinējs,suns
Medību trofejas: 6
20.07.2014. 12:47
Mani kluba biedri ar pec tädas pasas shemas rikojäs pirms manis, gan Leopoldu gan Zeisu. Tikai vienam no viniem bija norädita dekleräcijä patiesä cena , par ko vinjam näcas vel nedaudz piemaksät. Tikai täpec es parakstijos uz so pasäkumu. Tam Shipito vajag neiträlus nosaukumus norädit, izvairities no palielinajuma norädisanas un tactical, laserscope u.c.
Vēlams eiropas (lai nav jauztraucas par atmuitošanu)
Kā arī uzticamu (pārbaudītu)- lai nav tā kad samaksā un čušš
Kā arī ja iespējams var pierakstīt savu pieredzi ar konkrētajām adresēm.
Jau iepriekš pateicos par adbildi.
www.alljagd-shopping.de/ - Translate this page
Alljagd Blätterkatalog. Unser Katalog online zum Blättern. Kein Katalog zur Hand ? Schauen Sie jetzt in unseren neuen Online-Blätterkatalog! Opens external ... Es gan esmu pircis te pat vāczemē tur vienkārši ar sūtīšanu un ja paseko katalogu atlaidēm var dabūt ļoti labu cenu
Tikai Tev nereāli noveicās. Vismaz 2 reizes. Gan ar Šipitu, ka neuzkāra.. Gan ar muitu...
Es ar Nightforci no USA noskrējos "līks" pa iestādēm :)