piedalos minhauzenā jau 3 gadus tāda sajūta ka katru gadu minhauzens paliek aizvien švakāks,spēlējošās grupas svakākas,atrakcijas mazāk organizētība švakāka.kā arī tiesnešu darbības neadekvātas,ja tiesnesis nespēj atsķirt sašautus šķīvjus no nesašautiem un nevar saskaitit trapijumus kāda runa var but parnormālu vērtēšanu tas par šķīvīšu disciplīnu.
Ja Arni tava akna vairs nespēj cīnīties ar akohola intoksikāciju, tad nevajag iedomāties, ka lielākā daļa mednieku ir padibenes.Tas Tavu reitingu necels. Starp citu, vai Vanagacij 2013 tavi skaļi atvēlētie lati tika? Kaut ka nedzirdēju Tevi toreiz labvēļu sarakstā.Man personīgi Minhauzens patika. Tiku galā ar lielu kvantumu zaļā un caurspīdīgā pūķa un pa vidu ieguvām 23 vietu kopvērtējumā. Kādā vietā bija Arni Tevis pārstāvētā komanda ?
Šo festivālu varu ierindot Minhauzenu vēstures sliktākajā trijniekā. Organizācija vāja, kā jau teica Arnis, tam sekas ir dzeršana. Man vislabāk "patika" attālu noteikšanai "uz aci" dotās iespējas attālumu reāli izmērīt. Pirmie to neuzķēra, bet pārējie to izmantoja. Kaut kas tāds vēl nebija redzēts... Par pasākumiem pret ĀCM vispār nav vērts runāt - ne Višķos , ne Višķu apkārtnē, šķiet, par ĀCM neviens neko nezin. :))))
Viss pārējais patika.
Gan 5dienas vakarā, 6d dienā, gan, jo īpaši, 6dienas vakarā...
Ja Arni tava akna vairs nespēj cīnīties ar akohola intoksikāciju, tad nevajag iedomāties, ka lielākā daļa mednieku ir padibenes.Tas Tavu reitingu necels. Starp citu, vai Vanagacij 2013 tavi skaļi atvēlētie lati tika? Kaut ka nedzirdēju Tevi toreiz labvēļu sarakstā.Man personīgi Minhauzens patika. Tiku galā ar lielu kvantumu zaļā un caurspīdīgā pūķa un pa vidu ieguvām 23 vietu kopvērtējumā. Kādā vietā bija Arni Tevis pārstāvētā komanda ?
Par pasākumiem pret ĀCM vispār nav vērts runāt - ne Višķos , ne Višķu apkārtnē, šķiet, par ĀCM neviens neko nezin. :))))