Atrašanās vieta: Talsu nov. mednieku kolektīvs Valdgale
Medību stāžs: 9gadi
Aprīkojums: Tikka T3 ,IŽ27
Medību trofejas: 3
23.01.2015. 17:00
Cenu atšķirība 235 eiro. Nevēlos pārmaksāt, ja pa lielam starpība nav, tad nosliecos, kura lētāka! CZ esmu aptaustījis savām rokām, bet Savage nav pat redzēts dzīvē..
Calendar Šodien, 17:00 "Cenu atšķirība 235 eiro. Nevēlos pārmaksāt, ja pa lielam starpība nav, tad nosliecos, kura lētāka! CZ esmu aptaustījis savām rokām, bet Savage nav pat redzēts dzīvē.." Pa lielam starpības nav, šauj abi;) Bet izvēle ir Tava. Forumā šis tēmas ir apspriestas, pameklē, palasi.
Aprīkojums: iž-26, toz-34, ATA arms , Browning Bar (30-06), CZ 22lr
Suņi: Laika(krievu-eiropas)
Medību trofejas: 5
24.01.2015. 09:28
Kādu laiku atpakaļ arī nevarēju izvēlēties....izvēlējos CZ(iegādājos Purnavu Muižā, nezinu vai tagad ar piedāvā), kaut kā labāk krita plecā. Precizitāte ir ok(domāju, ka arī Savage būs ok), par munīciju - 'negaršo' S&B, 'garšo' RWS un CCI(medībās, pamatā bebru, izmantoju CCI Stinger, pa mērķi ar RWS Target Rifle)(bet tas jau laikam katram ierocim var būt atšķirīgi).
Mazkalibra patronas S@B labāk vispār nevajag aiztikt. SK, Lapua, RWS zemskaņas ātrumiem būs tās labākās budžeta klasē. Lielākai precizitātei angļu ražojuma Eley patronas ir vislabākais un arī dārgākais variants. No HV (virsskaņas ātrumu)munīcijas tiešām CCI ir labas. CZ mazkalibrene ir augstākas klases ierocis arī amerikāņu šāvēju atzinumos. Ar Savage viņu pat neviens nemēģina salīdzināt. Salīdzina ar Anschutz. Bet viss atkarīgs, ko no tā ieroča gaida. Un var iztikt arī ar Savage, kad prot stobra galu pagriezt vajadzīgajā virzienā :)
Aprīkojums: IŽ-26e; Weatherby Vanguard 30-06; Savage Mark II .22; Yildiz Lux 12cal
Medību trofejas: 1
26.01.2015. 11:04
Es paņēmu Savage Aizkrauklē, jo tur ir šautuve. Pateicu veikala vecim, ka pārbaudām grupu, bet krustu pieregulēšu pats. Zemāk foto no pirkšanas brīža. Distance 50m. Paņēmu nedomājot un pagaidām esmu baigi apmierināts. Protams, kā katram stobram ir „garšīgā” un negaršīgā” munīcija.
Atrašanās vieta: Talsu nov. mednieku kolektīvs Valdgale
Medību stāžs: 9gadi
Aprīkojums: Tikka T3 ,IŽ27
Medību trofejas: 3
26.01.2015. 18:25
Paldies kungi par ierosinājumiem. 3 februārī būs atļauja uz ķepas un tad steigšus jābrauc pakaļ. Vai Zommers ir lētākā vieta, kur iegādāties Savage? Nekur citur neesmu atradis lētāku piedāvājumu.. Varbūt Lija, vai kāds piedāvā lētāk.. un uz visām vietām arī neizbrauksi :D
Gunāra grupa baigi labā. Man bija Sako Finnfire varmint 22LR. Laikam veidus 20 visādu munīciju izmēģinājos. Līdzīgi aizlidoja tikai RWS subsonic un Lapua Polar BIathlon.
http://siaieroci.lv/web/index....
"Cenu atšķirība 235 eiro. Nevēlos pārmaksāt, ja pa lielam starpība nav, tad nosliecos, kura lētāka! CZ esmu aptaustījis savām rokām, bet Savage nav pat redzēts dzīvē.."
Pa lielam starpības nav, šauj abi;) Bet izvēle ir Tava. Forumā šis tēmas ir apspriestas, pameklē, palasi.
CZ mazkalibrene ir augstākas klases ierocis arī amerikāņu šāvēju atzinumos. Ar Savage viņu pat neviens nemēģina salīdzināt. Salīdzina ar Anschutz. Bet viss atkarīgs, ko no tā ieroča gaida. Un var iztikt arī ar Savage, kad prot stobra galu pagriezt vajadzīgajā virzienā :)