Gribēju padalīties ar kaut ko pašizgatavotu. Kā jau daži zin esmu pievērsis patronu lādēšanai. Pričendāļi daļa jau atnāca. Iepirku lietotas čaulas, bet saskāros ar to, ka daļa čaulas ir oksidējušās, ar zaļganie nosēdumiem kakliņu iekšpusē utt. Respektīvi meklēju variantus kā labāk notīrīt viņas. Pēc būtības ir 3 varianti: ultraskaņas vanna, vibrācijas tumblers un rotācijas tumblers. Izpētes gaitā un pakonsultējoties ar cilvēkiem nolēmu, ka visefektīvākais priekš manis būs rotācijas tumblers. Tad nu pētot tālāk secināju ka pašu agregātu viegli sameistarot mājās. Tad nu lūk ir iznākums -> http://goo.gl/dPxj6F Tālāk bija vajadzīgs saturs, ko likt iekšā ar čaulām, kas viņas tīrīs. Standartā nāk šādos nerūsējošā tērauda stienīši 1x6mm, bet pagaidām man vīņu nav, bet noteikti pasūtīšu. (Ja kāds zin, varbūt tepat uz vietas, kur nopirkt dod noteikti zināt) Un tālāk dažas bildes ar pirmo testu.
Izmaksas: 8 gb gultņi - 0.44 eiro gabalā Dzelzs stienis, ko sagriezt divās daļās priekš asīm ~ 4 eiro Bundulis, no kanalizācijas trubām ~ 6 eiro Nolauzta skrūvgrieža galviņa, ko piemetināt pievadam Finieris mājās metājās Uz dzelzs stieņiem ir uzmaukts trubu izolācijas porolons Tas tā īsumā arī viss. Ja ir jautājumi - nekautrēšos atbildēt! Skrūves mājās
Pēc būtības ir 3 varianti: ultraskaņas vanna, vibrācijas tumblers un rotācijas tumblers.
Izpētes gaitā un pakonsultējoties ar cilvēkiem nolēmu, ka visefektīvākais priekš manis būs rotācijas tumblers. Tad nu pētot tālāk secināju ka pašu agregātu viegli sameistarot mājās. Tad nu lūk ir iznākums -> http://goo.gl/dPxj6F
Tālāk bija vajadzīgs saturs, ko likt iekšā ar čaulām, kas viņas tīrīs. Standartā nāk šādos nerūsējošā tērauda stienīši 1x6mm, bet pagaidām man vīņu nav, bet noteikti pasūtīšu. (Ja kāds zin, varbūt tepat uz vietas, kur nopirkt dod noteikti zināt)
Un tālāk dažas bildes ar pirmo testu.
8 gb gultņi - 0.44 eiro gabalā
Dzelzs stienis, ko sagriezt divās daļās priekš asīm ~ 4 eiro
Bundulis, no kanalizācijas trubām ~ 6 eiro
Nolauzta skrūvgrieža galviņa, ko piemetināt pievadam
Finieris mājās metājās
Uz dzelzs stieņiem ir uzmaukts trubu izolācijas porolons
Tas tā īsumā arī viss. Ja ir jautājumi - nekautrēšos atbildēt!
Skrūves mājās
Visu cieņu!
Cik ilgi jārotē, lai tīras būtu?