Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
23.02.2015. 20:53
Neskatoties uz 77 bebru tēmu....:( Bebri Mārupes, Olaines reģionā ir bijuši aktīvi visu ziemu. Kā arī visur Latvijā. Aktivitāte gan ir bijusi nosacīta, bet šobrīd, sakarā ar ledus kušanu paliek intensīvāka. Īstais aktivitātes " uzliesmojums" ir gaidāms marta otrajā pusē. Arī tradicionāli.... :D
Tiem kuriem, prob ar Nosaukumiem- Neviens jau neliek lasīt. Ja nemaldos forums tam paredzets. Intresē Kā šogad uzvedas bebri citviet, latvijā-Nemot verā ziemas īpatnibas.
Ne jau nosaukumā ir problēma, bet tajā, ka cilvēks (šajā gadījumā Raitis L.) ir slinks ierakstīt meklētājā vārdu "bebri" un pacelt augšā tēmu, kura par šo tematu jau ir izveidota. Varbūt lapas administratoriem vajadzētu šādas dubulttēmas pasākt dzēst... Bet par bebriem - šad tad kustība ir. Vai kāds ir novērojis kādus priekšnoteikumus labām bebru medībām? Kad šie labprātāk lien ārā?
Piekrītu Jānim ja dažreiz lai atrastu sev vēlamo tēmu ir jāpasēž un jāpadomā kādu atslēgvādu ierakstīt lai atrastu sev vēlamo tēmu! Bebri pagaidām ir aktīvi, bet ne pārak. Ļoti maz āliņgu mūsu pusē, tikai pāris vietās un viss. Pagaidam viss ir aizsalis. Var būt pēc nedēļās kad ledus paliks mīkstāks, bet pagaidam klusums. Es personīgi nevienu bebru vēl nēsmu redzējis un cik noprotu tad lien ļoti velu jo nosēdeju es vairākas reizes līdz 19:00 un nekādas kustības.
nu ja jau tik grūti, uzspiets attiecīgo sadaļu "Trofejas, virtuve, zvēri" un ieraudzīt pirmajā lapā pat SEPTIŅAS bebru tēmas, nu tad nekas neatliek kā ražot tik jaunas bebru tēmas :D kad man uzradīs kāds jautājums es arī uzbliezīšu jaunu tēmu par bebriem :D
Ja nemaldos forums tam paredzets.
Intresē Kā šogad uzvedas bebri citviet, latvijā-Nemot verā ziemas īpatnibas.
Bet par bebriem - šad tad kustība ir. Vai kāds ir novērojis kādus priekšnoteikumus labām bebru medībām? Kad šie labprātāk lien ārā?
Jāni B., nekādā veidā negribu attaisnot Raiti, bet pamēģini sevis ieteikto meklēšanu un sapratīsi, cik tizli ir iekārtots forums.
Bebri pagaidām ir aktīvi, bet ne pārak. Ļoti maz āliņgu mūsu pusē, tikai pāris vietās un viss. Pagaidam viss ir aizsalis. Var būt pēc nedēļās kad ledus paliks mīkstāks, bet pagaidam klusums. Es personīgi nevienu bebru vēl nēsmu redzējis un cik noprotu tad lien ļoti velu jo nosēdeju es vairākas reizes līdz 19:00 un nekādas kustības.
kad man uzradīs kāds jautājums es arī uzbliezīšu jaunu tēmu par bebriem :D