Mazliet provokatīva tēma - kāds ir viedoklis par sievietēm medību kolektīvos un sievietēm medībās. Man personīgi ne īpaši patīk, ja man savu domu jāformulē tikpat pieklājīgi kā darbā. Ir bijuši gadījumi, kad vadonis nespēj kārtīgi paskaidrot dienas plānu, jo rīta līnijā ir dāma. Arī tāpēc braucu medībās, lai atpūstos no ikdienas.
Nekā provakatīva šajā tēmā nesaskatu. Ja nu vienīgi Tev patīk atpūsties ar vīriešiem :) Mums kolektīvā arī ir sievietes un arī manai meitai ļoti interesē medības .Un ja bez jēlībām nemāk runāt ,tad tas pa lielam ir intelekta trūkums nevis sieviete vainīga.
Mūsu kolektīvā ar ir sievietes pa dzinējiem un arī medniece.Ja māki runāt bez tiem "maķ" un "peremaķ" katra teikuma galā un pa vidu, neredzu kur problēma.Ja nu vienīgi Vaira Vīķe atbrauktu medībās. :)Jo sieviete tā uzreiz medniece nekļūs,viņa ir piedalījusies un zin kas un kā.
Nav runa par zināšanu, bet audzināšanu. Man, piemēram, nepatīk stāstīt vai klausīties rupjas anekdotes sievietes klātbūtnē. Situācijas, kad mežā pusdienas ēdot, viens bariņš smejas pilnā kaklā, bet, kad pienāk sieviete, iestājas neveikls klusums arī nav foršas. Īsāk sakot - procesā jāsāk piedomāt pie uzvedības.
Sievietes mednieces ir tikai pozitīva lieta. Bet šitam gan piekritīšu Bruno
Man, piemēram, nepatīk stāstīt vai klausīties rupjas anekdotes sievietes klātbūtnē. Situācijas, kad mežā pusdienas ēdot, viens bariņš smejas pilnā kaklā, bet, kad pienāk sieviete, iestājas neveikls klusums arī nav foršas.
Pat drīzāk pie vainas nav jēlības, bet gan cieņa pret pretējo dzimumu, pa ja tā medniece ir rūdīta azbesta bāba. Kad kompānijā tikai veči tā lieta ir nedaudz brīvāka.
Bet šitam gan piekritīšu Bruno
Pat drīzāk pie vainas nav jēlības, bet gan cieņa pret pretējo dzimumu, pa ja tā medniece ir rūdīta azbesta bāba. Kad kompānijā tikai veči tā lieta ir nedaudz brīvāka.