Šodien vārdadienu svin Otīlija, Iveta, rītdien - Veldze, Lūcija
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - 2014/2015 sezona .

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 12 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 06.03.2015. 16:22

Gatis Briedis
Gatis Briedis
Pēdējo reizi manīts 2023-10-20 21:07
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Mednieku organizācija: pagaidām 3
Atrašanās vieta: Zemgale un Kurzeme
Medību stāžs: nemulsināsim citus
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
02.03.2015. 10:18
Gribējās uzcept kādu neitrālu tēmu ,lai varētu apmainīties iespaidiem .Sezona tuvojas noslēgumam. Man tā bija ļoti veiksmīga un īstiem mednieku stāstiem bagāta.Nēsmu dabūjis tikai lūsi.Pūdeļi ir bijuši kādi četri , no kuriem kremt divi(četras cūkas 10m man aizsvīdusi optika un pašpārliecinātības dēļ aizšāvu garām smukam stirnu āzim ).Dažu gadījumu dēļ iegādājos kombīti .Tagad esmu kombīšu fans .Intresē kā citiem ar zvēriem ? Mums vienā kolektīvā kā mudž , bet otrajā švakāk(Laikam tās cūkas pa daudz izslaktētas).
Laimonis Jukša
Laimonis Jukša
Pēdējo reizi manīts 2024-10-21 13:32
Atrašanās vieta: Kurzeme
Medību stāžs: ilgs
Aprīkojums: pamatīgs
Suņi: trīs
Medību trofejas: 1
02.03.2015. 10:58
Pirmāk pasaki vai Tu dāma vai čals???
Māris Markovs
Māris Markovs
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
02.03.2015. 11:11
Palūdz adminam, lai palabo profilu,ja pats nevari:)
Gatis Briedis
Gatis Briedis
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
02.03.2015. 11:41
Es jau rakstīju esmu vecis . Vienkārši nereģistrēja ar manu e-pastu , nācās ar sievas .Cerēju ka piereģistrēs ar sievas e-pastu un izmetīs mani ar lietotāj vārdu , bet nekā šie mani uztaisīja (kā viens te mani nosauca) par transvetstītu.
Māris Markovs
Māris Markovs
Pēdējo reizi manīts 2023-05-30 10:08
02.03.2015. 11:56
Drusciņ pacieties,Andris droši vien klīst pa Vāciju,jo neatbildēja arī man. Parādīsies-gan jau palīdzēs.:)
Andis Liepiņlauskis
Andis Liepiņlauskis
Pēdējo reizi manīts 2023-12-28 13:52
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: oksalis.lv
Atrašanās vieta: Austrumlatgales virsmežniecība
Medību stāžs: 3 gadiņi
Aprīkojums: mazs, mazs nazītis...
Suņi: Taksis - Lara
02.03.2015. 14:18
Sestdien vēl Mārupē bija...
Arnis Puksts
Arnis Puksts
Pēdējo reizi manīts 2024-02-15 00:29
Mednieku organizācija: Medniekiem.lv - tieši un nepastarpināti!
Atrašanās vieta: Latvija
Medību stāžs: ANNO 1998.
Aprīkojums: IMI, Smith & Wesson, Glock, Browning x2, Winchester, Walther, TOZ, Haenel!
Suņi: Dutchhound
Medību trofejas: 30
03.03.2015. 15:45
Sezona līdz 31.12.2014. bija baigi labā. Pēc tam - līdz šim - neesmu nevienam nodarījis pāri, kaut kā maz laika medībām. Jau tīri jocīgi sāk palikt :D tā kā nu bebrīšiem jāsāk mazliet nervozēt.
Valdis Burvis
Valdis Burvis
Pēdējo reizi manīts 2019-06-16 19:53
Mednieku organizācija: m/k avots.
Atrašanās vieta: kurzeme
Medību stāžs: 23
Aprīkojums: iz .ij27em.cz550 7*64.MARLIN -22WMR
Suņi: jaktis rasa.
Medību trofejas: 2
03.03.2015. 16:16
Mums vēl sezona nav beigusies, cūks maziņš jāmedī uz vakt, bebri šur tur jāpatramda lapsas ar vēl kādu laiciņu var par savu kažoku panervozēt, un galvenais jāmedī vārnveidīgie kāmēr nav saudzējamais laiks sācies,caunu un ūdeļu sezonu noslēdzu ar vidēji lielu + ,būs nomas eiriķi un sprākstvielām ar paliek ,ierocim ko noskastījos gan nesanāk ,ja jau būtu vēl ziema bijusi ar sniegu tad jau gan jo palika zvērēni daudz .
Gatis Briedis
Gatis Briedis
03.03.2015. 21:28
Plēseji šosezon tā vairāk parādijušies Dundegas pusē .Bijām pajaukt dambīšus un pabarot ,šie visu ceļu nopēdojuši pa dubļiem .Jūtu sāksies sūdi .Sniega arī nebija ,grūti šos sašņorēt .Bebrīši jau riktīgi rosās .Cūķi arī sākuši intensīvāk apmeklēt barotavas-laikam pavasara izsalkums .Zvēri paliks gan vairāk (kur cūkas neizvālēja),ziemas nekādas .Bukiem tādi jaunie radziņi ka prieks .Cūkām arī atnešanās būs laba .Vīri kļūdas pēc uz vakti bija nogāzuši lielo sivenmammu (vieninieci)iekšā esot bijuši 14 sivēni (labi ka ne pie mums).
Gundars Geduss
Pēdējo reizi manīts 2015-11-29 20:00
Mednieku organizācija: SAB Mednis, LMS
Atrašanās vieta: Līvānu novads
Medību stāžs:
Aprīkojums: never enough guns
Suņi: somu- karēļu laika
03.03.2015. 21:40
Vaimanas par vilkiem gadu no gada kļūs arvien lielākas. Viņu populācija aug griezdamās. Barības bāze pie mums liela.
Bet nē- partija saka, ka vilks ir īstākā laime un prieks, kas jāaudzē un jālolo.
Krievijā- nopietnā medību saimniecībā- vilku skaita samazināšana līdz minimumam ir viena no galvenajām prioritātēm, lai pozitīvi ietekmētu pārnadžu populāciju.