Kādreiz Talsos visādiem brīnumiem stobrus mainīja,painteresējies!Otrs,vai atmaksāsies,domāju ka Liepājas metalurgs atsācis darbu,nodod sveicienus!:(:( Paņem kādu eiropas kalibru un nemoci prātu,jo krievu munīcija nav nekas labs!
Kaspar, neatkāpies no domas ko man rakstīji pastā!!! NAVAJAG Tev to sū...! Patiešām mazliet piekrāj un nopērc to ko vēlējies, nevis to ko kāds cits met ārā.
Man arī kadreiz viens mednieks iesmērēja KO kā baigi labu ieroci. Toreiz ja nemaldos Talsos tas prieks maksāja ap 120 ls. Vēl pēc gada šī ceļojošā snaiperene pārgāja cita mednieka rokās. Man liekas, ka 50% mednieku ir pirkuši štruntus un mēģinājuši ar viņiem veiksmīgi medīt. Ar tiem ieročiem nevis uz šautuvi jābrauc , bet pie babkas jo nav nekādas skaidrības kur tā lode lidos.
Barsam esot švaki dabūt munīciju. Ja nemaldos, tad ražo divu veidu patronas un tikai Krievijā. Kādu laiku atpakaļ gunsā lasīju, šiem arī Krievijā bija problēmas dabūt šīs patronas.
Lodi jau vadot Lielais gars un trāpījumu nodrošinot Diāna.Kā šeit ,forumā, šur un tur pieminēts. Tāpēc mainīt nevajag neko! Par to stobra maiņas naudu SSā ir vismaz 4 stobri piedāvājumā ar ko 100% var trāpīt tur, kur tēmē. Un bodēs noteikti ar kādu Rugeri, Mosbergu vai Axis var piemeklēt.
Stobrs 5,6-39.
NAVAJAG Tev to sū...!
Patiešām mazliet piekrāj un nopērc to ko vēlējies, nevis to ko kāds cits met ārā.