LMKMKA apmācības medību suņiem pa asins pēdu! 16.-17.maijā Liepkalnos Inčukalnā, (sestdien no rīta teorija, pēc tam praktiskās apmācības mežā pa mākslīgi izliktu asins pēdu ) Apmācības mērķis ir zināšanu papildināšana par ievainota dzīvnieka izsekošanu, Pieteikties pa tālruni: 26480568 vai 29422996
Latvijas dzinēju puikas no 3,5 mēnešu vecuma jau iet kā traki. Tagad man ir kucīte 10 mēneši - pagaidām trenkā taurenīšus, lai gan medību procesā piedalās.
Uz dzinējmedībām +/- no septiņiem, bet uz mežu jau gan vajag iet kaut no trīs mēnešiem. Es uzturu kontaktus ar sava suņa brāļa saimniekiem Šveicē, viņi suni jau no trīs mēnešiem ved uz socializācijas skolu kucēniem kur viņi tiek iepazīstināti gan ar citiem suņiem gan mājdzīvniekiem.Tā kā cik agri ar suni sākt strādāt ir katra paša ziņā.
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
08.06.2016. 09:28
Paldies visiem par atbildēm. Vienkārši man kolēģi no RU pārmeta, ka es pārāk ātri kucēnus uz mežu velku, nu es domāju- jānoskaidro, vai es viena tāda :)
Klifam nesen palika 6 mēneši.Cūku dzīvē vēl nav redzējis. Biju dabūjis ādu no pērniķa galvas un izvilku nelielu asinspēdu. Biju patīkami pārsteigts, jo tikai sakumā suns aizgāja pa manām pēdām jo biju piegajis no otras puses . Bez GPS vai pavadas būs interesanti, jo viņš to ādu paņēma un apraka :) [youtube::51U90onupH4&feature=youtu.be]
16.-17.maijā Liepkalnos Inčukalnā, (sestdien no rīta teorija, pēc tam praktiskās apmācības mežā pa mākslīgi izliktu asins pēdu )
Apmācības mērķis ir zināšanu papildināšana par ievainota dzīvnieka izsekošanu,
Pieteikties pa tālruni: 26480568 vai 29422996
No kāda vecuma jūs ņemat kucēnu līdzi uz medībām?
Vienkārši man kolēģi no RU pārmeta, ka es pārāk ātri kucēnus uz mežu velku, nu es domāju- jānoskaidro, vai es viena tāda :)
Es uzskatu, ka kucēns ir jāiepazīstina ar mežu pēc iespējas ātrāk. Lai apošņājas, paskraida, paskatās, kas notiek.
[youtube::51U90onupH4&feature=youtu.be]