Lai gludā lādēšanas štrumi neierūsē.... tika nolemts "uzčipot" Dundura sporta patronu. Lai arī daudzi labi Latvijas šāvēji šauj un liela...., man tā pus-tējkarote pulvera stobrā pēc šāviena, drusku kaitināja... Arī precizitāti no mana "pižika" varēja gribēt labāku... Tad nu lūk: Lode : Super Target Čaula: Basschieri@Pellagri Kapsele: Chedditte CX2000 Pulveris: Basschieri@Pellagri F2 X28 Valcējums - "zvaigzne" ... būs, ja ne labāk, tad savādāk.
Šajā gadījumā ar zvaigzni aizspiežas perfekti... Bet nu eksperiments mazliet nesanāca...:) bija iezagusies kļūda pulvera devas aprēķinā. Kaut kā biju piemirsis par dažādo "amortizāciju" šāda tipa lodei un sportinga patronām ar labiem amortizatoriem, piemēram, kā Clever T4 Fly High patronās... Blieziens ar 25 gramu lodi sanāca kā no 40 g Magnum Brennekes :) Attiecīgi blīvums nekāds... Jeb vidēji 10cm/5gab/50 m... Arī trāpījuma vieta uz 50 metriem ~ 35 cm zemāk... Ātrums varētu būt ap 500 m/s :)))) Jānomet pulvera doza un jāmēģina vēl... Oriģinālajos sporta dunduros ir tikai ~ 1,2 g pulvera... Labākais ko izdevās dabūt ir šis (50 m/3 gb):
Slēpts
21.05.2015. 16:50
tur gadījumā nav plakaniski mērķī? Ja tev palika vieta zvaigznei, varbūt pieleic amīti papildus zem lodes un atstāj to pašu pulvera daudzumu un aizvalcē kā pienākas lodei :)
Plakaniski ir tak labāk... lielāks caurums - lielāka varbūtība ka ķers 10-a līniju :))) Kaut ko mēģinās... Beigās jau arī oriģinālās Dundurenes aizlidoja normāli... pēc tam, kad atsvars tika noņemts:) Bija tāds... - interesantas konstrukcijas :) Jātaisa jauns.
Lai arī daudzi labi Latvijas šāvēji šauj un liela...., man tā pus-tējkarote pulvera stobrā pēc šāviena, drusku kaitināja... Arī precizitāti no mana "pižika" varēja gribēt labāku...
Tad nu lūk:
Lode : Super Target
Čaula: Basschieri@Pellagri
Kapsele: Chedditte CX2000
Pulveris: Basschieri@Pellagri F2 X28
Valcējums - "zvaigzne" ... būs, ja ne labāk, tad savādāk.
Bet nu eksperiments mazliet nesanāca...:) bija iezagusies kļūda pulvera devas aprēķinā. Kaut kā biju piemirsis par dažādo "amortizāciju" šāda tipa lodei un sportinga patronām ar labiem amortizatoriem, piemēram, kā Clever T4 Fly High patronās...
Blieziens ar 25 gramu lodi sanāca kā no 40 g Magnum Brennekes :) Attiecīgi blīvums nekāds... Jeb vidēji 10cm/5gab/50 m... Arī trāpījuma vieta uz 50 metriem ~ 35 cm zemāk... Ātrums varētu būt ap 500 m/s :))))
Jānomet pulvera doza un jāmēģina vēl... Oriģinālajos sporta dunduros ir tikai ~ 1,2 g pulvera...
Labākais ko izdevās dabūt ir šis (50 m/3 gb):
Ja tev palika vieta zvaigznei, varbūt pieleic amīti papildus zem lodes un atstāj to pašu pulvera daudzumu un aizvalcē kā pienākas lodei :)
Kaut ko mēģinās...
Beigās jau arī oriģinālās Dundurenes aizlidoja normāli... pēc tam, kad atsvars tika noņemts:)
Bija tāds... - interesantas konstrukcijas :) Jātaisa jauns.
Laikam jau tomēr drusku rausties no E.Keca?! :)))