http://www.delfi.lv/news/natio... intersanti, kas ir ta Pierigas mednieku beidriiba, un cik maksaas. Un vai tai ir pieredze un kur taa ieguuta? akal naudu zaks
Nu vismaz kādam kolektīvam ir iespēja parādīt medniekus no labās puses. Kā nav tā kā mēs tik bliež visu nost kas kustās. Tagat viņi redz atceras kā ir tādi cilvēki kā mednieks.
Medību stāžs: no 2002 gada dzinējs, kā mednieks no 2009 gada
Aprīkojums: Iž 58, Savage 308 win, Ata arms neo 12
Suņi: jagterjers Urga
Medību trofejas: 1
24.07.2015. 09:17
ui cik te visiem viss vienkārši :) viņas iet apkārt pa dienu kad visi ir darbā:) turklāt lielā daļā vietu kur viņas grozās nav un praktiski nevar būt medību tiesību nodošanas līgumi - jo tās ir reālas apbūves teritorijas ar saparcelētiem 0.5ha zemes gabaliem. papildus 90% no šādu īpašumu īpašniekiem līgumus neslēdz un arī drošības apsvērumu dēļ medības šādās vietās rīkot nav prāta darbs. un man kā medniekam nav sevišķas vēlmes kļūt par malumednieku likuma izpratnē, jo šādās vietās ievērot visas medību noteikumu un likuma prasības nav reāli! tāda ir pierīgas specifika - laukos viss ir vienkāršāk....
Brīžiem Latvijā liekas ka mēs dzīvojam paradīzē, kur problēmas ir jāmeklē un jāizdomā, jo viss taču ir gana un pārpārēm, viss ir vislabākajā kārtībā.... Jāni Cimmer, man vienalga, ka rīdzinieki netiek galā ar savām cūkām, un ja Ikšķilnieki no Rīgas tagad tās pārved uz savu "blīvi apdzīvotu teritoriju" tav viņi vienkārši ir mudaki.
intersanti, kas ir ta Pierigas mednieku beidriiba, un cik maksaas. Un vai tai ir pieredze un kur taa ieguuta? akal naudu zaks
turklāt lielā daļā vietu kur viņas grozās nav un praktiski nevar būt medību tiesību nodošanas līgumi - jo tās ir reālas apbūves teritorijas ar saparcelētiem 0.5ha zemes gabaliem.
papildus 90% no šādu īpašumu īpašniekiem līgumus neslēdz un arī drošības apsvērumu dēļ medības šādās vietās rīkot nav prāta darbs. un man kā medniekam nav sevišķas vēlmes kļūt par malumednieku likuma izpratnē, jo šādās vietās ievērot visas medību noteikumu un likuma prasības nav reāli!
tāda ir pierīgas specifika - laukos viss ir vienkāršāk....
Jāni Cimmer, man vienalga, ka rīdzinieki netiek galā ar savām cūkām, un ja Ikšķilnieki no Rīgas tagad tās pārved uz savu "blīvi apdzīvotu teritoriju" tav viņi vienkārši ir mudaki.