Jaunībā dikti patika "Medības un medību saimniecība." ( nosaukums krievu valodā) Daudz praktisku pamācību, piemēram, kā izgatavot mānekļus, sniega kurpes, praktisku siksnu ierocim un daudz, daudz kas cits. Mednieku stāsti, praktiskas pamācības par ieroču remontu, kā lietot slazdus u.c. Tas bija tāds profesionālu mednieku žurnāls. Un pats galvenais, nebija piesārņots ar stulbām un kliedzošām reklāmām. Jāatzīst, sen neesmu lasījis,varbūt tagad šie arī seko kapitālistu piemēram un visu vērtīgo nosedz ar reklāmām , kurās redzami nenormāli dārgi džipi un pusplikas bābas ar tikpat dārgām plintēm. :)
Vairs jau nav ohota i oh, hazaistva, viņiem tagad ir vairāki,visi smukām bildēm, reklāmām,kā agrāk iesāku tā ar tagad sūtu..,man nāk."'.ohota'' , '' ruskiju ohotnik'',. " ohota i ribalka xxI vek"', bet tagad viņi jāpasūta ,6 mēneši iepriekš, ja tagad sūtīsi, saņemsi jūnijā
paturpinaashu...ieprieksheejo komentu laikam neviens no portaala gjeneraaljiem nelasija... vai vienk nenjeema veeraa... ja veel ilgstoshi buus taas uzlecoshas reklamas no facebukiem utt... nenaakshu te... ljoti traucee...:( nosit apetiiti peetiit, lasiit info, kaa ari visu paarejo:( ok, saprotu, 1x, pie lapas atveershanas izlec reklaama, ja patiik eju uz facebuku un laikoju, ja ne vienk aizveru... un kamer esmu te vairs neizlec.. bet ja shaadi grib man uzspiest portaala patikshanu.. tad paldies...nee...
Man telefonā ar Windows mobile viss ir ok- nekas nestaipās. Uz datora gan traucē- doma jau laba- tikko beidzas reklāmas vai statiskie lauki - tā komentāri tiek piedāvāti pa visu ekrānu...
Slēpts
10.12.2015. 08:40
kurā vietā prasa obligāti facebook? izlec vienkārši ielogošanās logs, kurā vari izvēlēties arī ielogoties arī ar facebook. Vai tad ir grūti katreiz ielogoties? tēmas tāpat tālāk par pirmo lapu neredz ja neesi ielogojies. Nevajag koncentrēties uz vienu detaļu, bet apskatīt visu saturu tajā uzlecošajā logā
Slēpts
10.12.2015. 09:13
bet bez ielogošanās tu neredzi vairāk kā vienu lapu tēmā
ja veel ilgstoshi buus taas uzlecoshas reklamas no facebukiem utt... nenaakshu te... ljoti traucee...:( nosit apetiiti peetiit, lasiit info, kaa ari visu paarejo:(
ok, saprotu, 1x, pie lapas atveershanas izlec reklaama, ja patiik eju uz facebuku un laikoju, ja ne vienk aizveru... un kamer esmu te vairs neizlec.. bet ja shaadi grib man uzspiest portaala patikshanu.. tad paldies...nee...
Un to izlecošo tieši priekš ielogošanās ērti izmantot...
Uz datora gan traucē- doma jau laba- tikko beidzas reklāmas vai statiskie lauki - tā komentāri tiek piedāvāti pa visu ekrānu...