Sveiks Andri, man Pašam ir Benelli Argo pusautomāts un arī cīnījos ar stobra tīrīšanu. Paskaties www.freewolf.lv šiem ir Boresnake oriģinālais ar bronzas birstīti. Paņem tikai vajadzīgo kalibru!!! Savienojumā ar Brunox tīrīšanas līdzekli ir perfekts rezultāts. Lai veicas. Marko
Pareizi Pēteri, tad, kad man sētā kārtējo reizi ieskries nomaldījies mednieku suns es arī to gāzīsu no kātiem, jo "Ja saimnieks nekontrolē savu kvekšķi un tas plosas pa medību platībām, tad pats vainīgs". Man rudens - ziemas laikā kādi trīs tādi kvekšķi iepeld teritorijā, un visi bez saimnieka......
Raimond. Pagalma nevajag. To ir ieteicams darīt Medību platībās. Aizej ar kaimiņu sunīti barotavas apskatīt :) Medību likums - "Medībām pielīdzināma: klaiņojošu mājas (istabas) dzīvnieku nonāvēšana medību platībās, izmantojot medību šaujamieročus un ievērojot dzīvnieku aizsardzību reglamentējošos starptautiskos līgumus un citus normatīvos aktus." Eiropas Konvencija par mājas (istabas) dzīvnieku aizsardzību - "Klaiņojošs dzīvnieks ir mājas (istabas) dzīvnieks, kam nav māju, vai arī tāds mājas (istabas) dzīvnieks, kas atrodas ārpus īpašnieka vai turētāja mājsaimniecības robežām un ko īpašnieks vai turētājs nekontrolē vai tieši nepārrauga." Dzīvnieku aizsardzības likums - "Bez pajumtes un īpašnieka aprūpes vai uzraudzības palicis dzīvnieks (izņemot savvaļas dzīvnieku) uzskatāms par klaiņojošu dzīvnieku. Par klaiņojošu dzīvnieku nav uzskatāms sterilizēts kaķis, kas uzturas pilsētā vai lauku apdzīvotā vietā dzīvojamo māju tuvumā."
Medību likums - "Medībām pielīdzināma: klaiņojošu mājas (istabas) dzīvnieku nonāvēšana medību platībās, izmantojot medību šaujamieročus un ievērojot dzīvnieku aizsardzību reglamentējošos starptautiskos līgumus un citus normatīvos aktus."
Eiropas Konvencija par mājas (istabas) dzīvnieku aizsardzību - "Klaiņojošs dzīvnieks ir mājas (istabas) dzīvnieks, kam nav māju, vai arī tāds mājas (istabas) dzīvnieks, kas atrodas ārpus īpašnieka vai turētāja mājsaimniecības robežām un ko īpašnieks vai turētājs nekontrolē vai tieši nepārrauga."
Dzīvnieku aizsardzības likums - "Bez pajumtes un īpašnieka aprūpes vai uzraudzības palicis dzīvnieks (izņemot savvaļas dzīvnieku) uzskatāms par klaiņojošu dzīvnieku. Par klaiņojošu dzīvnieku nav uzskatāms sterilizēts kaķis, kas uzturas pilsētā vai lauku apdzīvotā vietā dzīvojamo māju tuvumā."