Pirms pāris dienām lasīju līdzīgu rakstiņu, ka kaut kur Latgalē kombainā ierauts cilvēks. Tagad uz pazīsyamiem kombainieriem skatos kā nabaga cilvēkiem ar pašnāvnieciskām tieksmēm, bet pēc CSN es kā autovadītājs sevi vienkārši šaustu pašpātmetumos.
Viestur, taisnība jau Tev ir - tas, ka praktiski katru dienu vairāki cilvēki tiek sabraukti vai iet bojā auto avārijās - tā tiek uztverta kā dzīves norma! Tas pats ar slīkoņiem - manā uztverē - katru gadu ir NENORMĀLS skaits slīkušo cilvēku (uz 14.08.2015. jau bija noslīkuši 90 cilvēki!!!), bet par to neviens nekliedz! Lai gan - kā jau katru gadu - tikko kā uzsals ledus un ielūzīs kāds zemledus makšķernieks - atkal būs idejas, ka vajad ziemas makšķerēšanu atļaut tikai Ledus Hallēs !
Viens bla,bla,ja tā būtu lode tad būtu exitus letalis,ož pēc renkas rikošeta,bet arī tas ir ar pi..i ūdenī zīmēts.Varētu jau kāds no klātbijušajiem pateikt taisnību lai citiem būtu ko likt aiz aus.Arī negatīvs piemērs ir pamācošs!
normāli....vidējā statisktika kaut kā jāpilda. Mani nemaz neizbrīna, ka kādam kaut kur trāpa, jo izpratne par lodes lidojumu ir diezgan pašvaka lielākai daļai mednieku :)
Aprīkojums: pietiekams lai varētu izvēlēties kurus divus ņemt līdz uz medībām un kuriem jāpaliek mājās
Suņi: Riko - poļu dzinējs
Medību trofejas: 5
23.11.2015. 14:21
Es domāju , ka zināšanas par lodes lidojuma trjektoriju , ir maz % vainīga pie šādiem gadijumiem .Galvenais ir šaušana pa līnīju ! Itsevišķi jau jaunajiem ,kam gribas sevi pierādīt veco priekša .Ierauga cūku baru ,širmis aizveras un klapē tik cik patronu aptverē .
Gati arī pa līniju lode lido ar zināmu trajektoriju :) Tā ka vajadzētu tomēr saprast lodes lidojumu un ko tā var nodarīt pēc tam, kad tā ir izšauta.....
http://www.tvnet.lv/zinas/regi...
Mani nemaz neizbrīna, ka kādam kaut kur trāpa, jo izpratne par lodes lidojumu ir diezgan pašvaka lielākai daļai mednieku :)
Tā ka vajadzētu tomēr saprast lodes lidojumu un ko tā var nodarīt pēc tam, kad tā ir izšauta.....