Šodien vārdadienu svin Raita, Jogita, Evija, rītdien - Baiba, Barba, Barbara
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Kolektiva vaditaja visatlautiba?

Raivo Lucs
Raivo Lucs
Pēdējo reizi manīts 2019-11-14 13:06
Lietotāja statuss: Lietotājs
Medību trofejas: 3
30.04.2016. 01:00
sveiki!
Ir tada lieta, ka kolektiva vaditajs jau vairakus gadus neuzrada, kur un ka tiesi tiek izlietota kolektiva nauda.uz a4 formata lapas tiek uzrakstiti kkadi cipari, kas itka tiekot kkur izterets kolektiva vajadzibam utt!kad tiek prasiti ceki un smalkakas atskaites par izlietoto naudu, tad uzreiz tiek draudets ar dazadam mahinacijam,ka izsleegs no kolektiva.sanak taa ka man nav tiesibu zinat ,kur oficiali aiziet mana kolektiva dalibas maksa utt?
Reinis Pirvics
Reinis Pirvics
Pēdējo reizi manīts 2016-11-23 10:40
Atrašanās vieta: Kurzeme - Sabile
Medību stāžs: Pietiekams
Aprīkojums: CZ550 Exclusive Ebony Edition .30-06; Ruger American Rifle .30-06; Toz 34E, IŽ 58
Suņi: Poļu dzinējsuns.
Medību trofejas: 2
30.04.2016. 02:00
nu tad mainiet kolektīva vadītāju, sasauciet kolektīva pilnsapulci un ievēliet jaunu vadītāju, vai mainiet valdi, parasti ir statūti kur tādas lieta ir atrunātas.
Raivo Lucs
Raivo Lucs
30.04.2016. 04:45
Valdee biju ari es. Kad netiku pedeja sapulcee tad fiksi tika safiretas gelas starp daziem individiem uztaisija balsosanu ka jamet no kolektiva ara. Kad juta ka man atbalats par lielu no normalajiem mednikiem tad parfireja ka jamet ara no valdes man neko nesakot.
tas viss esot bijis itkaa tapec, ka viens zemes ipasnieks del to pasu vaditaju negrib slegt ligumu. Parunajot normali ar so zemes ipasnieku vins piedavaja slegt ligumu ar kolektivu.tada veida dabujot papildus klat vel 150 ha zemes pie medibu teritorijas.bet zemes ipasniekam savas prasibas-sakuma jaizker bebri.tad kad labs darbs padarits, tad gribeja ta, ka tikai divi mednieki varetu reizem ari kko citu mediit.sazinajos ar mezniecibu vai tadas ligumsaistibas ir iespejamas. Sanemu atbildi ka esot. Palidzeja sastadit liigumu( ar ligumiem darbojos tapec, ka dazs labs par slinku, lai pats stradatu un man tika dota baigaa pavele visus ligumus kartot). Kad noliku vaditajam degungalaa jau smuki parakstitu ligumu ,tad sakas suņa murgi......viltots līgums! pretlikumigas tiesibas,ka divi mednieki tikai ta drikstot darit utt.(pirms tam pats bijis runat,ka gribot tada veida ligumu.)
Rezultata, kad nebiju sapulce visiem tika pasniegts , ka esmu viltojis ligumu utt. Aizmirstot visiem pateikt, ka man pats paveleja fireties ar ligumiem. Sastadit ligumus.vakt parakstus utt.
Uldis Putniņš
Uldis Putniņš
Pēdējo reizi manīts 2024-08-17 14:54
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: www.logitev.lv
Medību stāžs: 1993 g.
Aprīkojums: Medībām Latvijā pietiek
Suņi: Hanoveras dzinējs Klifs
Medību trofejas: 13
30.04.2016. 08:03
Nu ko tad pats gribi ,ja ja kolektīva platībās uztaisi sev iecirkni. Mēs tādu mednieku , kurš deķi velk tikai uz savu pusi arī balsotu ārā. Bet par naudu runājot, tas arī ir garām. Kolektīva nauda ir kolektīva nauda .Un kolektīvam ir tiesības zināt kā tiek tērēta šī nauda.Ja paši esat tādu vadītāju ievēlējuši, tad arī nav nekāda vajadzība to visu netīro veļu šeit mazgāt.
Raivo Lucs
Raivo Lucs
30.04.2016. 08:13
Nav runa ka es butu gribejis gribeju to platibu sev! Zemes ipasniekam bija tadi nosacijumi.tadu vaditaju es neesmu veelejis.
Pēteris Siksna
Pēdējo reizi manīts 2024-11-27 09:49
30.04.2016. 09:45
Diemžēl , Raivo ir taisnība . Zinu vairākus kolektīvus kuros visas lietas tiek šādi kārtotas. Mazo saujiņa "izredzēto" kārto visas lietas sev par labu, bet pārējie kolektīva locekļi lai tikai pamēģina iepīkstēties. Ir tā, ka kolektīva vadītājs ar dažiem sāk veidot savu biznesu. Licenžu pārdošana ārvalstniekiem, gaļas bizness.
Raivo Lucs
Raivo Lucs
30.04.2016. 09:51
Precīzi! ;)
Edgars Kecs
Edgars Kecs
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
01.05.2016. 07:46
Pēteri un ne tikai!!!! Vēl ļoti daudz kas :)
Slēpts
01.05.2016. 13:47
Kādu vadītāju esat pelnījuši, tāds Jums arī ir!
Bet, ja nopietni, tad cik zinu 99% no mednieku kolektīviem ir biedrības, kuru Statūtos svarīgākos jautājumus nosaka biedru vairākums. Tāda ir demokrātija. Ja dažiem tas nepatīk, tad jāpārliecina citi par sava viedokļa pareizību vai jāiet spēlēties uz citām trepītēm. Zinu, ko runāju, jo vadu klubu jau 20 gadus.
Pēteris Siksna
Pēdējo reizi manīts 2024-11-27 09:49
01.05.2016. 16:39
Iespējams, ka ārpus sava kluba Tu nezini neko !
Kādu vadītāju esat pelnījuši, tāds Jums arī ir!
Novēlu, lai Tev arī tā būtu vienmēr !