Piekrītu Ivanam,tikai 1.5-6x42 nav paralaksa kompensācijas,2.5-10x50 un 3-12x56 ir,tomēr fīča.Protams ar Ceisu un Swaro nekonkurē bet praktiskais rīks labs
Slēpts
15.05.2016. 00:52
Ir tāda viena 3-12x56 uz fātera plintes. Nu kuj zin vai cena atbilst, es teiktu, ka cena drusku pa lielu. Kronsteini uzreiz musarā (kurš pāķis var ielikt vīvera kronšteinus bez atdures komplektā?), "kliki" tikai skaņa bez jutamas izndikācijas uz tausti. Piešaut izdevās ātri, kliki laikam daudzmaz atbilst, bet pēctam veikt korekcijas ar grozīšanu neiesaku, nedzirdesi kliku un viss kaķim zem astes :D Nepatīk trubas effekts un salīdzinoši mazais acs attālums. Pilnmenesi var mierigi kapat visu nakti, punkta apgaismojums normāls acis nededzina :)
Ģirt medību optika nav snaiperu optika,mehānika cita un nav paredzēta dzenāt ikdienā turp šurp,sameklē optiku ar mildotiem un nesāpini galvu!Paskaties cik maksā snaiperu ŠmitBenders,par to naudu var nopirkt 10-15 Optisanus,bet pret triecieniem un kritieniem abas vienādas!Protams ja kā Krūmiņš mēnesī iztērē 2,5 štukas cigāros,tad var pļāpāt!:) Pamējģini budžetklases Akah,Burris,Delta,tad gan būsi viegli izbrīnīts,bet mednieki vienalga lieto!
Slēpts
15.05.2016. 17:45
Man dzenāt nevajag, izteicu tik savu pieredzi un ērtāk man piešaut optiku ir ja jūtu kliku, nevis mēģinu saklausīt
Aprīkojums: Titan Alpha 30-06, ATA ARMS NEO 12.kal.
16.05.2016. 15:43
Nu ja ar to pašu munīciju Classic grūti salasīt grupu plaukstas lielumā, bet ar Titanium iet gandrīz lode lodē - tad lai būtu gramatiski un tehniski korekti - netur.
Optisan Mamba 1.5-6x42
Optisan Mamba 3-12x56 esmu pilnigi apmierināts... cena atbilst kvalitātei.
Pamējģini budžetklases Akah,Burris,Delta,tad gan būsi viegli izbrīnīts,bet mednieki vienalga lieto!