Pa lielam aktīvs mednieks, kuram interesē nākotne ne tikai tagadne arī tērē ne mazas naudas. Licenzes nemaksā tik daudz, bet džips ar piekabi un suns man toč izmaksā vairāk.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
27.06.2016. 09:34
bet džips ar piekabi un suns man toč izmaksā vairāk.
Te jau ir ņemts viens vidējais vācu mednieks, kuram parasti suns nav, BET kurš maksā par asinspēdu suņa izmantošanu Speciālam medību kinologam nepieciešamības gadījumā!
Slēpts
27.06.2016. 09:56
Laimīgie laiku neskaita ... tāpat arī hobijā/sirdslietā ieguldīto neskaita. Tie 4340eur ir ~360eur/mēnesī ... latvijā kaut ko tādu mēnesī atvēlēt medībām var retais, bet jāņem vērā algu apmēru- vācijā minimālā alga būs tāda kā latvijā vidējā...ja paņemtu min/vid algu vācijā un latvijā- tad no algas % ieguldītais es domāju daudz neatšķirtos. Ja godīgi, es pat negribu/bail skaitīt un rēķināt :))
Medības ir dārga izklaide, par kuru ir jāmaksā. Maksa par medību tiesībām Latvijā ir smieklīgi maza. Par pārējo , tie kam medību process nav mazsvarīgs, maksā pilnu cenu. Tādu gan ir ļoti maz.
Kolektīvs ir 150 km attālumā, Džipa motora tilpums ( 3,2 L)
Šis man nav saprotams - kāpēc vajag šādu džipu? Ko ar to dara? Manā medību praksē vēl nav bijusi reāla vajadzība pēc džipa - principā paaugstināts universāls (Passat, Volvo XC 70, Skoda Octavia, utt.utjp.), kurš tērē 3x mazāk ir līdz acīm. Ja grib pāri arumiem braukt un paiešana ar kājām ir grūta tad cita lieta, bet nu... Nē nopietni - nekā personīga, bet es tiešām nesaprotu!
Te jau ir ņemts viens vidējais vācu mednieks, kuram parasti suns nav, BET kurš maksā par asinspēdu suņa izmantošanu Speciālam medību kinologam nepieciešamības gadījumā!
Mednieku Kursi, atļaujas ,nodevas, eksāmeni
Šautuves apmeklējumi
Ieroči (Plinte + Spicais), optikas, stiprinaājumi, piešaušana, munīcija ,ieroču somas
Trīskājis,Binoklis, svilpes, maksēšanas tērps, maskēšanās tīkli, pīļu maketi, skrotis , trenniņi
Ziemas tērps, vissezonas tērps, zābaki -2 pāri, termoveļas, maikas, cepures, cimdi ,zeķes, pretodu termocells utt
2 Barotavas "RUK RUK ",barība -sezonai, pievilinātaji utt
Iestāšanās maksa mednieku klubā, sezonas maksa klubam
Kolektīvs ir 150 km attālumā, Džipa motora tilpums ( 3,2 L)
Šis man nav saprotams - kāpēc vajag šādu džipu? Ko ar to dara? Manā medību praksē vēl nav bijusi reāla vajadzība pēc džipa - principā paaugstināts universāls (Passat, Volvo XC 70, Skoda Octavia, utt.utjp.), kurš tērē 3x mazāk ir līdz acīm. Ja grib pāri arumiem braukt un paiešana ar kājām ir grūta tad cita lieta, bet nu... Nē nopietni - nekā personīga, bet es tiešām nesaprotu!
Medījumus - aļnus, briežus, cūkas no meža izved ar pasātiņu? Cepuri nost, ja tā! :)