izstade pagajuso vai aizpagajuso gad bija sitas ja nekludos...
Slēpts
15.07.2016. 22:54
Adrese Ganību dambis 25e,var lietot savu ieroci,sāks darbu aptuveni ap divdesmitajiem datumiem(jūlijs),atsitiens ir oroģinālajai plintei,bet ne tik spēcīgs,kā īstajam ierocim. Cenas-lai saprotamāk-sākot no 2 eur centiem par šāvienu(ir pieejamas ļoti daudz un dažādas disciplīnas ar dažādu šaušanas intensitāti. Pēc manām domām un pieredzes-viens seanss optimāli- puss stunda-15Eur.Ideālā variantā nākt divatā-viens trennējas,otrs atpūšas. Bet pats galvenais-ŠĀVĒJA KUSTĪBAS TRAJEKTORIJAS FIKSĀCIJA UN ANALĪZE.
vnk var redzēt informāciju, kā esi plinti kustinājis un kā tēmējis. Man personīgi bija zināms pārsteigums, kad man iegrūda degunā faktu, ka esmu tēmējot laidis stobru no augšas uz leju tā, ka stobrs uz momentu aizsedz mērķi. Pareizāk būtu bijis otrādi. Tiesa gan, tas nebija uz Simway, tas bija uz Marksman ST-1, kas Purnavu muižā un ir galvas tiesu pārāks tomēr. (P.S. šī nav reklāma)
Cenas-lai saprotamāk-sākot no 2 eur centiem par šāvienu(ir pieejamas ļoti daudz un dažādas disciplīnas ar dažādu šaušanas intensitāti.
Pēc manām domām un pieredzes-viens seanss optimāli- puss stunda-15Eur.Ideālā variantā nākt divatā-viens trennējas,otrs atpūšas.
Bet pats galvenais-ŠĀVĒJA KUSTĪBAS TRAJEKTORIJAS FIKSĀCIJA UN ANALĪZE.
Sākam no pirmdienas.
Pieraksts.29026026