Sveiki, Iesakiet lūdzu kādu meistaru Rīgas, Jūrmalas apkārtnē, kurš varētu palīdzēt ar laidnes pielāgošanu, pagarināšanu. p.s. forumā līdzīgas tēmas jau ir bijušas, taču tās ir bijušas pasen...
Varu ieteikt variantu bez meistara. Man masenei vajadzēja 5 cm. Nopirku organisko stiklu 2,5 cm biezu, jaunu laides amortizātoru 2,5 cm biezu,silikonu no tēva krājumiem, plus divas garākas skrūves, šmirģeli, vīli, urbjmašīnu fēnu un pēc stundas bija gatavs.
Man arī bija nedaudz laidne masenei paīsa. Nopirku 2 cm biezu finieri un nedaudz padarbojos ar līmi, skruvē un melno izoleni. Nevar atšķirt no orģinālā amartizātora.
Uzvelc biezāku pufaiku un nekas nebūs jāpagarina. Ja nopietni, smuki var uztaisīt to gabalu no ābeles (pēc iespējas tuvāk celmam). Ābelei ir blīva koksne, no tās var arī pašu laidi izgatavot - koksne ir arī skaista. Labi var notonēt ar beicēm. Izzāģē ar figūrzāģi (lobziku) un slīpē ar smilšpapīra, piemēram, ripu uz flekša. Tā saladīsi kopā, ka neviens nepateiks. Vidu var protams izzāģēt un tad pagarinājumu pielīmēt, bet tur gan uzmanīgi būs jāņemas. Ja ne, tad gabalu pieskrūvē.
Sasitu mašīnu, pats saremontēju. Sievai smaržas dāvināju - pats uzjaucu, man patika. Vajadzēja jaunas bikses medībās - nopirku audumu, šujmašīnu un uzšuvu - nēsāt var. Johaidī - es jau saprotu, ja rokas pareizi izaugušas, pats var daudz ko izdarīt, bet: pirmkārt, ne vienmēr ir visi instrumenti; otrkārt, ar pirmo reizi ne vienmēr smuki būs un laiku arī vairāk prasīs; treškārt, pieredzējušam meistaram nebūs īpaši dārgāk kā pašam. Cilvēks prasīja par meistaru. Tad tā arī pasakiet, ka nezinat. Es arī zinu tikai tālāk uz Latgales pusi.
Man vajadzetu ari labradoru vai jus neziniet vai kadam Latvija Ir labradoru kuceni?
Iesakiet lūdzu kādu meistaru Rīgas, Jūrmalas apkārtnē, kurš varētu palīdzēt ar laidnes pielāgošanu, pagarināšanu.
p.s. forumā līdzīgas tēmas jau ir bijušas, taču tās ir bijušas pasen...
Pats visu esmu nogulējis, pīles tūlīt sākies, bet plinte sagatavota laicīgi nav...