http://www.la.lv/nozeloju-ka-p... Kāda gudra kundze vēlējās sev pie mājām mikroliegumu. Kas no tā visa sanāca un kā viņu tas ietekmēja - tas viss linkā. Gribu domāt, ka forumieši un mednieki vispār nav tik aptaurēti, lai nespētu atšķirt saudzīgu attieksmi pret dabu no t.s. "zaļās domāšanas", bet ja tomēr ir šaubīgas domas galvā, tad pēc raksta izlasīšanas aicinu par to aizmirst. Galvenā doma - Tev nebūs dumjam būt.
Cik dzirdēts, šī kundze pati ir ar krietni zaļām dīvainībām. Īles mežos"Gūlās" zem mežistrādes traktora, sasauca deputātus uz mežu, stāstot ka partizānu bunkuru iznīcinās utt.. Un gan jau pieteica mikroliegumu ar domu, lai LVM nevarētu cirst. Un izskatās, ka "aplauzās" un varbūt tieši tā arī viņai vajag....
Nu tad daudz kas top skaidrāks. Vispār šiem entuziastiem jau parasti nekas nav par šķērsli apgrūtināt citiem dzīvi un visvairāk tur, kur paši nedzīvo, jo vienmēr var pamācīt, kā dzīvot CITIEM. Šoreiz atšķirība, ka sarieba nevis citiem, bet sev. Kas priecē.
Māmuļai bija jāsaprot, ka visi šitie pārgudrie biatopu eksperti viens liels biznesa projekts, kā apgūt ES naudiņu. Iedod velnam mazo pirkstiņu paņēma visu roku. Viņiem neintresē , kas notiks ar tavu īpašumu, kā tu tur pēc tam dzīvosi, iekāps mašīnā un aizbrauks. Metājās pa pasauli kā ubagi, un parazitē uz citu rēķina.Pārējiem stāsta, viņi strādā sabiedrības intresēs.
Valter, iemet googlē "māmuļas" vārdu uzvārdu, un paskaties, ko tik tā māmuļa nav darījusi, par ko tik nav sūdzējusies. Es sev tādu sievasmāti negribētu:)
Jā zinu esmu redzējis, gan pa tv, gan lasījis pa viņas izdarībām. Principā viņa tagad izbauda, cik īpašnieks ir bezpalīdzīgs pret šiem ubagiem. Man bija līdzīga situācija, ka saucamais eksperts uz tevi skatās kā uz tādu niecību. Paši viņi nav izaudzējuši nevienu ha meža. Labākais jau ir tas, ka ja valstij vajag šo kukaini vai putnu, tad lai atlaiž vismaz nodokļus par to platību kur man uzlikts apgrūtinājums, kā tad...... maksā pēc pilnas programas, kompensācijas tās ir smieklīgas, salīdzinot ar to kādu peļņu neiegūstu no saimnieciskās darbības. A ubags paceļ cepuri un aiziet.
Šīs dāmas gadījumā jāsaka - dots devējam atdodas. Ir nācies kundzi redzēt dzīvajā.... un tēma tā pati, tikai tad viņa bija tas "eksperts", kuras par visiem citiem bija dziļa vienaldzība
Kāda gudra kundze vēlējās sev pie mājām mikroliegumu. Kas no tā visa sanāca un kā viņu tas ietekmēja - tas viss linkā.
Gribu domāt, ka forumieši un mednieki vispār nav tik aptaurēti, lai nespētu atšķirt saudzīgu attieksmi pret dabu no t.s. "zaļās domāšanas", bet ja tomēr ir šaubīgas domas galvā, tad pēc raksta izlasīšanas aicinu par to aizmirst.
Galvenā doma - Tev nebūs dumjam būt.
Īles mežos"Gūlās" zem mežistrādes traktora, sasauca deputātus uz mežu, stāstot ka partizānu bunkuru iznīcinās utt..
Un gan jau pieteica mikroliegumu ar domu, lai LVM nevarētu cirst.
Un izskatās, ka "aplauzās"
un varbūt tieši tā arī viņai vajag....
http://www.tvnet.lv/zala_zeme/...
Vispār šiem entuziastiem jau parasti nekas nav par šķērsli apgrūtināt citiem dzīvi un visvairāk tur, kur paši nedzīvo, jo vienmēr var pamācīt, kā dzīvot CITIEM. Šoreiz atšķirība, ka sarieba nevis citiem, bet sev. Kas priecē.
Viņiem neintresē , kas notiks ar tavu īpašumu, kā tu tur pēc tam dzīvosi, iekāps mašīnā un aizbrauks. Metājās pa pasauli kā ubagi, un parazitē uz citu rēķina.Pārējiem stāsta, viņi strādā sabiedrības intresēs.
Es sev tādu sievasmāti negribētu:)
Man bija līdzīga situācija, ka saucamais eksperts uz tevi skatās kā uz tādu niecību. Paši viņi nav izaudzējuši nevienu ha meža. Labākais jau ir tas, ka ja valstij vajag šo kukaini vai putnu, tad lai atlaiž vismaz nodokļus par to platību kur man uzlikts apgrūtinājums, kā tad...... maksā pēc pilnas programas, kompensācijas tās ir smieklīgas, salīdzinot ar to kādu peļņu neiegūstu no saimnieciskās darbības. A ubags paceļ cepuri un aiziet.