1.09. stājas spēkā rīkojums par “pierādījumu” pieņemšanas uzsākšanu. Atšķirībā no iepriekšējās reizes, samaksa par vienu pierādījumu, kam komplektā ir atnesta arī meža cūkas astes gals ir 50 EUR.
Sazvanīju PVD un jautāju par astes fragmenta (kā pierādījuma par nomedīto dzīvnieku) nepieciešamību pievienot ādas paraugam, tad sapratu, ka pamatdoma ir mainīt kārtību salīdzinājumā ar pagājušo medību sezonu. Tiem, kas būs saldētavās sasaldējuši vasarā šauto cūkas ādu paraugus, nāksies nošaut vēl kādu suķi, lai varētu iesniegt komplektā ar astes gabalu. Dokumenti analoģiski kā pagājušo sezonu.
Slēpts
01.09.2016. 10:57
Nu tad ja kāds būs saldētavā krājis tagat astes no kuilīšiem jasavāc. :D
Nekas nav "tagad". Noteikumi ir tādi paši , tikai zonas ir mainījušās. Pagājušā gadā 2. zonā bija jānodod arī asinis un astes.
Slēpts
01.09.2016. 14:06
Māri- tā kā es medīju vēl neskartajā zonā, tam man salīdzinot ar 2015 gada decembri- 2016. gada februāri IR MAINĪJIES! kaut kā nemāki atzīt savas kļūdas :):):)
Ivar , PVD nav mainījuši noteikumus!!!!!!! Mainītas ir zonasIIIIII
Slēpts
01.09.2016. 14:42
Māri- nu jocīgs gan esi. Es gan gadumijā , gan šodien medīju NESKARTAJĀ zonā. Un šajā zonā nekāda aste gadumijā NEBIJA jānodod, ja gribēja saņemt naudu par nomedītu sivēnmāti. Tagad, arī kā raksta Ivars K., zinot ka mednieki pierādījumus ir uzkrājuši saldētavās, ir pielikta klāt arī aste, ja grib saņemt naudu par nomedītu sieviešu kārtas mežacūku. Te nav nekāda sakara par analīzēm uz ĀCM.
Atšķirībā no iepriekšējās reizes, samaksa par vienu pierādījumu, kam komplektā ir atnesta arī meža cūkas astes gals ir 50 EUR.
Kas pagājušā sezonā bija savādāk?
pagājušo sezonu NESKARTAJĀ teritorijā bija jānodod tikai un vienīgi
tagad ir
Nekas nav "tagad".
Noteikumi ir tādi paši , tikai zonas ir mainījušās. Pagājušā gadā 2. zonā bija jānodod arī asinis un astes.
kaut kā nemāki atzīt savas kļūdas :):):)
Es gan gadumijā , gan šodien medīju NESKARTAJĀ zonā.
Un šajā zonā nekāda aste gadumijā NEBIJA jānodod, ja gribēja saņemt naudu par nomedītu sivēnmāti.
Tagad, arī kā raksta Ivars K., zinot ka mednieki pierādījumus ir uzkrājuši saldētavās, ir pielikta klāt arī aste, ja grib saņemt naudu par nomedītu sieviešu kārtas mežacūku.
Te nav nekāda sakara par analīzēm uz ĀCM.