Man ir un ļoti patīk! Atsitiens supermaigs šaujot ar 12/76. Nevienai patronai nav bijušas problēmas ar pārlādēšanu. Arī paziņam, kurš jau izšāvis pie 2k patronas, viss ok! "Netīrāks" jau ir par kinētisko aizslēgu ieročiem, bet neaizņem tīrīšana stundas.. Teicamu blīvumu esmu dabūjis šaujot lodes no šī skrošu stobra ar CYL čoku un Rottweil brenneke 12/76, protams virsū jāliek kkāds punkta tēmeklis, jo pa centru ar "mušku" nesit.
Medību stāžs: Sāku iet dzinējos 7 gadu vecuma 2007 gadā dabuju mednieku apliecibu un bisi
Aprīkojums: mc, iž, Browning ABolt3 308, CZ 453, Sauer 202 Outback, paštaisīts nazis no husqarnas strelas, ļoti liels akmens!
Suņi: Taiga, Džuļbars, Warwick
Medību trofejas: 21
07.01.2017. 15:55
Nu zinu ka puišiem uz Lubančika rudenī kļiņīja visu laiku, aizveda pie meistara satīrīja sasmērēja ko tur kā tur regulēja, nākamajā teizē tāpat kļīņīja. gold tā pati vaina, jāvadā futlārītī un jāčubina.
loti gribeetos cereet ka tiem dzekiem no lubanchika gadiijas brakis,jo ierocis tiesaam man patiik un kaa Martins saka atsitiens maigs! Motokrosa saciikstees lauzu atslegas kaulu,ar vertikaalo vairs navaru mediit jo saap taa labi.
Nejau jāiesaka kaut kas cits bet jātiek skaidrībā ar problēmu-kāpēc ķīlēja un pēc "meistara" apmeklešanas īsti labāk nepalika. Šoreiz tas ir nostāsts, tapēc ,ja ierocis iepaticies, jāievāc info no pirmavotiem ,kā jau šeit dari. Lai izdodas atrast zelta vidusceļu.
tur jau taa lieta ka patiik,un gribaas dzirdeet tikai to labaako! ja nu gadiijumaa paliksu pie browninga,tad obligati padaliisos ar info! paldies dzeki!!!
Atsitiens supermaigs šaujot ar 12/76. Nevienai patronai nav bijušas problēmas ar pārlādēšanu.
Arī paziņam, kurš jau izšāvis pie 2k patronas, viss ok!
"Netīrāks" jau ir par kinētisko aizslēgu ieročiem, bet neaizņem tīrīšana stundas..
Teicamu blīvumu esmu dabūjis šaujot lodes no šī skrošu stobra ar CYL čoku un Rottweil brenneke 12/76, protams virsū jāliek kkāds punkta tēmeklis, jo pa centru ar "mušku" nesit.
Lai izdodas atrast zelta vidusceļu.