ir taa ka esmu sveshumaa jau nodauziijies 11 gadus,un esmu so to ietaupiijis.funktieris ir atgriesties lv,un uzsaakt vazaanu audzeesanu Latvijas mediibu klubiem. jautaajums ir shaads vai pirks un vai to vajag?
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
09.01.2017. 09:06
Es domāju ka mednieki nebūs tev mērķa auditorija. Ja nu vienīgi tu spēsi arī medības piedāvāt ar visu sociāli sabiedrisko daļu, tad jau tas būs pakalpojums. Bet ir jau arī vēl tauta-parastā, kas arī fazāna miesu nesmādēs! Tā ka , ja neiieciklēsies tikai uz vinu auditoriju un paķersi plašak, var sanākt!
Tirgus varetu but kaut kads, ipasi baltijas meroga. Saliec to kopa ar sunu lietam, tiesi putnu suniem. Diemzel, bet LATVIJA putnu sunu izmantosana medibas ir jau savas 2 desmitgades nogalinata. Varbut, izdosies kadreiz laukirbes dabut ieksa, bet gan jau ornitofili blaus ari par to...paskatamies, ka blava par merkazinam un sausmigi ietekmi uz kikutu populaciju...it ka putnu sunu mednieku butu miljons...nu kludisies un nomedis dazus kikutus, rudens migracijas laika...Sausmas, populacijai kirdik...ta ka joma ir perspektiva, plus, ja neieciklejies tikai uz medniekiem...
seit pie Iriem merkazinas medii no 1maa septembra liidz 31jam janvaarim,dzeki ticiet man to putnu seit daudz,jo Iram jau nav kur skriet..sezona gara un tie dod prieksroku ginesa alinam! tas pats ir ar fazaaniem,mans pazina straada atkritumu industrijaa,un kad saakas fazaanu sezona tad pilni musari ar kaudzi naak ieksaa.taa tas te notiek-puikas pa vasaru izaudzina fazaanus un rudenii paardod klubiem (resnveederiem) tie aptuveni nedeelu pirms mediibam izlaiz vinus arra sauvalaa,tad suns iet celt auksaa. reti kurs Irs kaadu putnu panem vakarinaam,paarsvaraa izmet araa."beedigi"
Slēpts
10.01.2017. 08:54
saakas fazaanu sezona tad pilni musari ar kaudzi naak ieksaa.taa tas te notiek-puikas pa vasaru izaudzina fazaanus un rudenii paardod klubiem (resnveederiem) tie aptuveni nedeelu pirms mediibam izlaiz vinus arra sauvalaa,tad suns iet celt auksaa. reti kurs Irs kaadu putnu panem vakarinaam,paarsvaraa izmet araa."beedigi"
Eh, kā vajadzētu mūsu "zaļos" izsūtīt uz Īriju- tur viņiem būtu ko darīt....
Suņi: veimāras putnu suņi ARGAS un Amber Rain Carski Trakt (1. 2. pakāpes diplomi darba pārbaudēs)
Medību trofejas: 7
10.01.2017. 11:55
Ja ir doma taisīt lielu saimniecību, tad noteikti uzreiz jāapsver iespēja tirgot gaļu, jo ar medniekiem vien paēdis nebūsi. Piedodiet, par metaforu! :) Pie tam sezona nav bezgalīga. Lai gan fazānu medības kļūst aizvien pieprasītākas. Tagad jau ir tā, ka esošajās audzētavās dažreiz putnu nepietiek un ir jāpasūta iepriekš. Piedevām, vēl viena nopietna spēlētāja parādīšanās šajā lauciņā samazinātu cenas un palielinātu pieprasījumu, jo šīs medības ir azartiskas, skaistas un interesantas. Ja vēl ir iespēja noorganizēt godināšanu, pēcmedību pasākumus un visu pārējo "banketu", ieskaitot labu suņu komandu, tad var rēķināties ar zināmu noietu. Maza saimniecība (līdz 1000 putniem...) nebūs rentabla. Ja vien nav iecere turēt fazānus pusbadā. Bet tādus neviens mednieks nepirks! Ja vēlaties parunāt, es labprāt pastāstīšu, ko zinu pati ;) Iegooglējiet Kate fazānu medības ;) Tel. 29711740
aptuveni pastaastiisu kaa notiek sheit Irijaa. putnkopis liek sludinaajumus pavasarii,mediibu klubi piesakaas man tik un man tik,piemeram 200 putnus uz 25to oktobri. tad putnkopis audzina visu vasaru bet ar taadu kaa rezerviiti jo pastaav arii mazo pleeseju faktors un tt. kad datums ir pienaacis mednieki savaac putnus parskaita naudinu un visi ir prieciigi.fazaanu maatites Iru zemee nesauj loti daudz paliek sauvalaa.
Man fazāni garšo, it sevišķi paša medīti.
:DDD
ja nopetni tad
1.Tirgus peetiijums jaaveic!
2.Nevis Latvijaa, bet Baltijaa
Eh, kā vajadzētu mūsu "zaļos" izsūtīt uz Īriju- tur viņiem būtu ko darīt....
Lai gan fazānu medības kļūst aizvien pieprasītākas. Tagad jau ir tā, ka esošajās audzētavās dažreiz putnu nepietiek un ir jāpasūta iepriekš. Piedevām, vēl viena nopietna spēlētāja parādīšanās šajā lauciņā samazinātu cenas un palielinātu pieprasījumu, jo šīs medības ir azartiskas, skaistas un interesantas. Ja vēl ir iespēja noorganizēt godināšanu, pēcmedību pasākumus un visu pārējo "banketu", ieskaitot labu suņu komandu, tad var rēķināties ar zināmu noietu.
Maza saimniecība (līdz 1000 putniem...) nebūs rentabla. Ja vien nav iecere turēt fazānus pusbadā. Bet tādus neviens mednieks nepirks!
Ja vēlaties parunāt, es labprāt pastāstīšu, ko zinu pati ;) Iegooglējiet Kate fazānu medības ;) Tel. 29711740