Sveiki, Padalaties ar pieredzi, viedokli par ATN X sight II HD. esot baigais jaunums, labums un visādi citādi kruts verķis.
Slēpts
15.01.2017. 09:01
Man ir pirmais modelis. Nav ne vainas,tik teikšu to ka visas tās ekstras nav vajadzīgas,bateriju patērē.
Slēpts
15.01.2017. 11:56
Bez piegaismotāja ne velnu nerāda.Komplektēs ar redzamo gaisu.Man binoklis nevis digitālais ,bet ar gaismas šūnām. Rāda daudz labāk:((Nu bet gan jau ar laiku piešaušos.
Slēpts
15.01.2017. 12:42
Nu jā,piegaismotāju vajag. Bet ja negribi piegaismotāju,tad jāpērk dedal. Diez vai tas būs lētāk :D ar 915 līdz 150m nav problēmu,var pat tālāk
Iegādājos beidzot arī to verķi. Pagaidām neko sliktu nevaru teikt, izņemot to, ka nav aktivizējams miega režīms, lai pietaupītu baterijas. Tur esot nepilnības programmā, bet dīleris dievojās, ka varēšot uzinstalēt. Aliexpresā iegādājos 20 lādējamās baterijas, nu jau ir labāk. Ir problēma oriģinālais kronšteins. Uzliku uz paša weaver gala, bet kakls par īsu. Tagad buros pa netu, meklējot pāreju, lai pabīdītu vismaz 5 cm atpakaļ. Viens no plusiem ir mobīlā aplikācija, atviegloja pat piešaušanu, kad ieroci pēc šāviena noliec kur tēmēji, bet ar telefonu piedzen krustu izšautajam caurumam mērķī. Patīkama ir krāsainā bilde dienā un arī nebremzē, pavelkot līdzi kustīgam mērķim.
Slēpts
24.01.2017. 14:27
Ar baterijām ir problēma,tās viņam garšo :) es ar ārējo batariju to problēmu novērsu.
Slēpts
24.01.2017. 14:45
Aliexpresā iegādājos 20 lādējamās baterijas, nu jau ir labāk
cik lasīju, šim aparātam vajag 4 AA type batteries, 1.5 V (Lithium recommended) PARASTĀM lādējamām baterijām ir 1.2 Volti. Ja jaunas un tikko uzlādētas būs tuvu 1.5 voltiem, bet ātri vien nokritīsies- līdz ar to iekārta izslēgsies. Man rīkojoties ar PHOTON, kam arī garšo baterijas, kopš nomainīju uz šādām 1.6V AA 2A NiZn Rechargeable Battery nav bijis ne reizi, ka baterijas izbeigtos... Brīdinājums- šim baterijām vajag specifisku lādētāju.
Ir man tāds. Der arī parastās lādējamās baterijas -nekas neizslēdzās. Ir USB vidējā izmēra izeja pie kuras (krīzes gadījumā) var pielikt ārējo bateriju (akumulatoru). Cik ilgi iet baterijas galvenokārt nosaka displeja spožuma uzstādījumi. Par izgaismotāju izmantoju lukturi no e-bay ( UniqueFire 1508 ) ar 940 nm diodi un Li-On lādējamo bateriju. Skapītī stāv arī pulsāra un oriģinālais piegaismotājs, kuri ir daudz vājāki. Kronšteinu paņēmu no Pulsāra. Ja nepieciešams varu nosūtīt bildes.
Ak jā. Kādas baterijas Ķinā nopirki ? Lūk mana pieredze ?
Slēpts
25.01.2017. 15:21
Tās baterijas laikam kaut kāds jauns modelis :D Par ārējo bateriju,tik viens knifs,jābūt obligāti iekšā patastajām. Ja nē,nedarbojas. Vienreiz aizmirsu mājās plauktā,un ar akumulatoru vien nevarēju ieslēgt :( sanāca tik vērot dabu :)
Padalaties ar pieredzi, viedokli par ATN X sight II HD. esot baigais jaunums, labums un visādi citādi kruts verķis.
cik lasīju, šim aparātam vajag 4 AA type batteries, 1.5 V (Lithium recommended)
PARASTĀM lādējamām baterijām ir 1.2 Volti.
Ja jaunas un tikko uzlādētas būs tuvu 1.5 voltiem, bet ātri vien nokritīsies- līdz ar to iekārta izslēgsies.
Man rīkojoties ar PHOTON, kam arī garšo baterijas, kopš nomainīju uz šādām 1.6V AA 2A NiZn Rechargeable Battery
nav bijis ne reizi, ka baterijas izbeigtos...
Brīdinājums- šim baterijām vajag specifisku lādētāju.
Par izgaismotāju izmantoju lukturi no e-bay ( UniqueFire 1508 ) ar 940 nm diodi un Li-On lādējamo bateriju. Skapītī stāv arī pulsāra un oriģinālais piegaismotājs, kuri ir daudz vājāki.
Kronšteinu paņēmu no Pulsāra. Ja nepieciešams varu nosūtīt bildes.