Manuprāt medību vajadzībām ir vienalga. Kuru mazāk nojātu dabūsi - būs labi. Ja vēl nokomplektē ar vinču un AT vai dubļu riepām - pietiks. Navara manuprāt ir no ārpuses lielāks - ne tā foršākā lieta, ja jāapbrauc kāda vieta pa mežu ārpus ceļa. Visu pārējo vairāk noteiks paša prasme, nevis auto.
No tevis nosauktiem es ņemtu navaru vai l200. Tā kā man mitsu isti nevieš uzticību tad navaru. All terain riepas - izmesta nauda. Vai nu dubļu riepas vai parastās... all teraini - ne tam ne tam der.... slapjā zālē spolē... Ja navaru domā to kas no kaut kāda 2005 vai 6 gada nāk - man bija pathfinders - tā pati navara tikai bez kastes. Nu ar 2001. gada patrolu mazliet aprīkotu salīdzināt nevar to caurgājamību... bet nu ne jau offroadam viņu meklē. Medībām būtu ok manu prāt navara. Vienīgi pats labākais ja arī priekšā ir tilts nevis neatkarīga, bet tas man liekas nav ne navarām, ne l200 un pārējiem arī jaunajiem nav... Par džipu remontiem - visiem eiropas, japānas un asv viņi ir dārgi :D Pats esmu safanojies par hiluxiem, bet tur cipars bišku pagaidām pa traku ir.
Pirms nedelas nopirku nissan king cab 2001 gada. 2,5 tdi ,pagaidam nesudzos.
Slēpts
19.01.2017. 09:11
All terain riepas - izmesta nauda. Vai nu dubļu riepas vai parastās... all teraini - ne tam ne tam der.... slapjā zālē spolē...
Nu, nu.. Vai nu mazliet nepārspīlē??? Esi mēģinājis šādas? Neesmu vēl riepu dēļ nekur palicis. Un zinu viarākus , kas šis riepas lieto un nevienu sūdzību neesmu dzirdējis. http://www.bfgoodrich.co.uk/gb... BF Goodrich ALL TERRAIN T/A KO 235/75R15 104S
Goodrich ALL TERRAIN - labākais variants, ko esmu lietojis Hiluxam. Vienīgās no smagajām riepām, kuras arī uz asfalta , lielam ātrumam ir derīgas. Ziemai neder.
Slēpts
19.01.2017. 09:33
Goodrich ALL TERRAIN- Ziemai neder.
Nu it kā jau neder- bet pa sniegu iet ideāli- uz ledus gan kā pīle, tas tiesa:) Es jau otro ziemu nemainu, ar prātu braucot- neko sliktu neesmu izdarījis..
Tā kā man mitsu isti nevieš uzticību tad navaru.
All terain riepas - izmesta nauda. Vai nu dubļu riepas vai parastās... all teraini - ne tam ne tam der.... slapjā zālē spolē...
Ja navaru domā to kas no kaut kāda 2005 vai 6 gada nāk - man bija pathfinders - tā pati navara tikai bez kastes. Nu ar 2001. gada patrolu mazliet aprīkotu salīdzināt nevar to caurgājamību... bet nu ne jau offroadam viņu meklē. Medībām būtu ok manu prāt navara.
Vienīgi pats labākais ja arī priekšā ir tilts nevis neatkarīga, bet tas man liekas nav ne navarām, ne l200 un pārējiem arī jaunajiem nav...
Par džipu remontiem - visiem eiropas, japānas un asv viņi ir dārgi :D
Pats esmu safanojies par hiluxiem, bet tur cipars bišku pagaidām pa traku ir.
Nu, nu..
Vai nu mazliet nepārspīlē???
Esi mēģinājis šādas? Neesmu vēl riepu dēļ nekur palicis. Un zinu viarākus , kas šis riepas lieto un nevienu sūdzību neesmu dzirdējis.
http://www.bfgoodrich.co.uk/gb...
BF Goodrich ALL TERRAIN T/A KO 235/75R15 104S
Nu it kā jau neder- bet pa sniegu iet ideāli- uz ledus gan kā pīle, tas tiesa:)
Es jau otro ziemu nemainu, ar prātu braucot- neko sliktu neesmu izdarījis..