Sveiki. Vēlos iegādāties Bushnell Fusion Arc 1 Mile Binokl 8*42 kas ir kopā ar tālmēri. Vai kādam ir bijusi pieredze ar šo binokli? Un kādas ir atsauksmes? Paldies.
Produkts, par ko žēl atdot naudu! Zema gaismas spēja, vakara krēslā prasās pēc labāka binokļa. Mērīšanas punkts un ciparnīca melnā krāsā, lielākā krēslā nevar redzēt parametrus. Labi piemērots tikai un vienīgi dienas laikā!!!
Lūdzu, spečuki binokļos, pakomentējiet man arī interesē iegādāties binokli, bet izvēlēties nespēju, jo nesaprotu kādus parametrus jāsalīdzina. Pielietojums gaides medībām.
Sveiks. Paldies par komentāru. Bet par vienu lietu es nēesmu droš par mērīšanas punktu un ciparnīcu,jo zinu ka iepriekšējam modelim bija sarkanā krāsā nevis melnā un tumsā varēja redzēt ļoti labi visus ciparus. Kad iegoogleju šo modeli netā šim arī rādas ka ir jabūt sarkanai ciparnicai un punktam.
Viss vairāk gribetu uzzināt kads vinam stikls cik laba bilde! Jo dotajā momentā lietoju bushnell legend ultra hd 10x42 ar stikla kvalitāti esmu ļoti apmierināts bilde dienas laikā ir ļoti dzidra.
"lietoju bushnell legend ultra hd 10x42 ar stikla kvalitāti esmu ļoti apmierināts bilde dienas laikā ir ļoti dzidra" Ja tas ir Tavs binoklis, tas kas fočenē, tad neizskatās, ka to Tu lieto. Uz tā vēl pat muša nav sēdējusi.
Vēlos iegādāties Bushnell Fusion Arc 1 Mile Binokl 8*42 kas ir kopā ar tālmēri.
Vai kādam ir bijusi pieredze ar šo binokli? Un kādas ir atsauksmes?
Paldies.
Zema gaismas spēja, vakara krēslā prasās pēc labāka binokļa.
Mērīšanas punkts un ciparnīca melnā krāsā, lielākā krēslā nevar redzēt parametrus.
Labi piemērots tikai un vienīgi dienas laikā!!!
Bet par vienu lietu es nēesmu droš par mērīšanas punktu un ciparnīcu,jo zinu ka iepriekšējam modelim bija sarkanā krāsā nevis melnā un tumsā varēja redzēt ļoti labi visus ciparus. Kad iegoogleju šo modeli netā šim arī rādas ka ir jabūt sarkanai ciparnicai un punktam.
Jo dotajā momentā lietoju bushnell legend ultra hd 10x42 ar stikla kvalitāti esmu ļoti apmierināts bilde dienas laikā ir ļoti dzidra.
Šim modelim.
Bushnell Fusion 1600 Arc
Ja tas ir Tavs binoklis, tas kas fočenē, tad neizskatās, ka to Tu lieto.
Uz tā vēl pat muša nav sēdējusi.