Pavasarī pasūtīju. 1) Jaku Thor Ragnar; 2) Bikses Asmund Birk; 3) Flīsīti Thorlak. Komunikācija ideāla, atnāca ļoti ātri (likās, ka kādās 5 dienās kurjers pieveda līdz durvīm), kvalitāte ļoti laba. Tik ar izmēriem īsti nevar saprast- uz manu 182cm augumu L izmēra jaka ir ļoti laba, bet L bikses ciskās drusku pašauras (varbūt man pakaļa un ciskas par lielu), L izmēra flīsis arī ļoti labs. Pagaidām viss ir iemēģināt pāris vakarus pasēžot uz cūkām. Temperatūra turējusies ap 0 grādiem un tad var sēdēt un ir silti. ĀĀĀ, iepakojums un viss sūtījums bija noformēts nu ļoti gaumīgi. Viss ir uzšūts ļoti kvalitatīvi un ir prieks tādas klozītes valkāt ;)
Mārtiņam-- (Kontaktus neprasiet-nereklamēšu,bet tuvu analogiem.) Neturi sveci zem pūra un padalies ar informāciju. Man ir krievu lidotāju bikses ar vilnu iekšpusē un brezentu ārpusē, siltas, bet pasmagas un kustēties neērti, gribētu ko ērtāku.
Es arī nesapratu domu gājienu, kāpēc nepareklamēt vietējo ražotāju? Tu domā, ka Tev vienam šujot to apģērbu, būs lētāk un kvalitatīvāk? Drīzāk būs tā - nākamo drēbes gabalu dabūsi ņemt pie dāņiem, jo mūsu meitenes jau būs bankrotējušas.
Vai kāds ir sūtijis apģērbu no https://www.northernhunting.co... ?
Kādas kvalitātes šie apģērbi ir?
1) Jaku Thor Ragnar;
2) Bikses Asmund Birk;
3) Flīsīti Thorlak.
Komunikācija ideāla, atnāca ļoti ātri (likās, ka kādās 5 dienās kurjers pieveda līdz durvīm), kvalitāte ļoti laba.
Tik ar izmēriem īsti nevar saprast- uz manu 182cm augumu L izmēra jaka ir ļoti laba, bet L bikses ciskās drusku pašauras (varbūt man pakaļa un ciskas par lielu), L izmēra flīsis arī ļoti labs.
Pagaidām viss ir iemēģināt pāris vakarus pasēžot uz cūkām. Temperatūra turējusies ap 0 grādiem un tad var sēdēt un ir silti.
ĀĀĀ, iepakojums un viss sūtījums bija noformēts nu ļoti gaumīgi. Viss ir uzšūts ļoti kvalitatīvi un ir prieks tādas klozītes valkāt ;)
Kvalitāte ir laba.
Pirksim dāņu meiteņu darinātās bikses!